Купила машину. Життя налагодилось.

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Замечательный пост? Поздравляю с приятными покупками?Я тоже когда перестала им платить, у меня появились деньги в кошельке!А до этого, все уходило на пролонгации!!! Это был сущий ад. Как вспомню, так и вздрогну.
Вы молодец! Пост вдохновляющий, правильный, позитивный✊
Так держать?

А я вже теж на всіх забила,не спілкуюсь з ними вже 2 місяці і супер)Але сiсi хочуть продати,а я начиталась про цей фінфорс і настрій пропав:rolleyes:
Мене продали. Тихо сидять.
Замечательный пост? Поздравляю с приятными покупками?Я тоже когда перестала им платить, у меня появились деньги в кошельке!А до этого, все уходило на пролонгации!!! Это был сущий ад. Как вспомню, так и вздрогну.
Вы молодец! Пост вдохновляющий, правильный, позитивный✊
Так держать?
Дякую вам. Бажаю щоб ніколи вас неторкалися ці мфошники.

• Подобається
Реакції: KATI
Love, не думала, что на дропшиппинге можно заработать. Себе, что ли рискнуть? Только я с соцсетями не дружу, и с головой иногда своей ругаюсь) Наверное, это может помешать моему будущему бизнесу?

А давно Вас продали?у мене 3 місяці буде просрочка в кінці місяця
У мене 4 місяці у них.
Love, не думала, что на дропшиппинге можно заработать. Себе, что ли рискнуть? Только я с соцсетями не дружу, и с головой иногда своей ругаюсь) Наверное, это может помешать моему будущему бизнесу?
Можна. Особливо на початку літа. Літній одяг,тапочки,сондалі,басейни недешеві,велосипеди.

Всім привітик. Давно мене тут небуло.
Новачкам привіт.
Людоньки жити стало легше.
Перестала платити давно ці МФО. На мобільному блок.
Нагадують про них тільки письма на пошті.
Все налогодилось. Купили машину. Нове яблуко))) дітям будиночок,пісочницю. І всього потроху. Виплатили газ,світло. Пошопилися на літо. Кожні вихідні їздим відпочивати. Неплатимо вже 3 і більше місяців. І гроші завжди є. Зараз гроші накопим трохи на море поїдем. Аа покищо кожні вихідні по області мотаєм (аквапарки,озера,іт.д)

До чого я.
Неплатіть їм людоньки нічого. Хрен їм в зуби. Я хто іде на уступки і дає оплатити лиш тіло. Оплачую. Хто ні то пішов нафіг. 14 мфо і живеться непогано. Ато нерви такі мала спочатку думала капец що буде. А зараз все спокійно все ок. Непролонгуйте і не беріть інші!!! Бажаю вам сил. Терпіння. Та щастя в особистому житті.
Як же я за Вас рада!:diska4::diska4: А то пару тижнів назад ще так доставали Вас і сусідів а ви переживали. Ось приклад того що після чорної полоси завжди буде біла! Молодці! Вітаю Вас! Так тримати! Діточок порадували та й машина це таке щастя і "свобода". По собі знаю. Так довго мріяли про машину минулого року у вересні купили і нашому щастю не було меж. Їздили з дитиною куди хотіли. Мала теж так раділа. Мене водити вчили. Ой классно було. Але потім я ІДІОТКА влізла у це все без відома чоловіка і щастю прийшов кінець... Але нічого. Сподіваюсь в мене теж наступить біла полоса скоро.

Ще таку лапочку купили)

Вкладення

• Screenshot_20190620-212559.webp
    Screenshot_20190620-212559.webp
    25.2 Кб · Перегляди: 35
Я про машину також мрію. З водієм.))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі