Купівля кредиту

• Автор теми Автор теми Sofija Chorna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Sofija Chorna

Форумчанин
Дописи
164
Реакції
50
Бали
343
Sofija Chorna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
От мені цікаво, як колектори купують кредити в МФО? Де? Чому ми не можемо самі викуплять свій кредит?

От мені цікаво, як колектори купують кредити в МФО? Де? Чому ми не можемо самі викуплять свій кредит?
Деякі банківських борги можно викупити пакетом на торгах, на прозоро, якщо не помиляюсь за 20% від загальної суми боргу . Мфо продає як я розумію тільки своїм "партнерам".
Але продаються борги "пакетами"

Давайте скинемся по 20 процентов и выкупили нас с этого рабства)))):письмо::письмо::письмо::письмо::ahaha:
Выкупим))

Розділ право вимоги

Так вы должны у этого парня узнать схему выкупа))) объединимся и как выкупим)))
конечно пыталась узнать, но у него валютный и помогли ему люди которые, как он мне сказал, такой хренью как мфо не будут заниматься.((

Я там зареєструвалася, але МФО продає кредити так званими пулами (декілька в одному) і дуже важко знайти свій договір

Так вы должны у этого парня узнать схему выкупа))) объединимся и как выкупим)))
Спілкувався з адвокатською конторою і вони казали що купляють такі кредити на сайті прозоро для клієнтів

Не вдруг как в лотерее)) все мои долги в одном пакете)))
Як бы ж то, это только если одна конторка купит у разных, а потом скажет та ну ее эту Фрею, пусть уже берет по себестоимости))

Як бы ж то, это только если одна конторка купит у разных, а потом скажет та ну ее эту Фрею, пусть уже берет по себестоимости))
А лучше даром)) ну надежда умирает последней)) я то волшебника на голубом вертолете жду, то вот буду мечтать выкупить себя))
Главное не унывать))

Назад
Угорі