Junna
Перевірений
- Дописи
- 19410
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46865
- Бали
- 7790
Junna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ruslan1986, дякую, буду чекати!)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну что тут сказать...сама в шокеЯ просто в шоці! Це потрібно витягувати на рівні ВР ... циту сло ва )) ТС в іншй темі ))
Подскажите пожалуйста, а нацком еще действует до июля ? Или уже сразу нужно на нбу писать ? Я запуталась теперь. Звонишь в нацком , они говорят что уже их нет и они не занимаются , а нбу говорят что еще не имеют полномочий . Замкнутый круг получился
Адреси для листування та подання письмових звернень громадян:
Для листування: вул. Інститутська, 9, м. Київ – 8, 01601
Для подання письмових звернень громадян: вул. Інститутська, 11-б, м. Київ – 8, 01601
Телефон: 0-800-505-240
Ваш телефон має працювати у тоновому режимі
Довідка про розгляд документів (вхідних, звернень громадян, запитів на інформацію) (пн.-чт. – 8:00-13:00, 13:45-19:00; пт. – 8:00-13:00, 13:45-17:45).
Для термінових повідомлень (працює автовідповідач – цілодобово).
Форма електронного звернення громадянина : [email protected]
Вимоги: (Закон України "Про звернення громадян")
Запис на особистий прийом:
Запис на особистий прийом; тел. (+38 044) 230-18-40 40 (пн.-чт. – 09.00-13.00, 13.45-18.00; пт. – 09.00-13.00, 13.45-16.45)
Громадська приймальня: вул. Інститутська, 12, кімн. 24
Что значит их нет???? До июля это их полномочия.. .и чего звонить??? Пишите и все....если их нет...то пусть вам официально ответят, что для всех нас просто нет...???Подскажите пожалуйста, а нацком еще действует до июля ? Или уже сразу нужно на нбу писать ? Я запуталась теперь. Звонишь в нацком , они говорят что уже их нет и они не занимаются , а нбу говорят что еще не имеют полномочий . Замкнутый круг получился
Я ж думаю , что бы зря не ждать ответа месяцами спрошу сразу ?, а тут мне говорят , что уже все, лавочка закрыласьЧто значит их нет???? До июля это их полномочия.. .и чего звонить??? Пишите и все....если их нет...то пусть вам официально ответят, что для всех нас просто нет...???
Напишіть, може подіє, бажано від імені третіх осіб і з скрінами тих смсок, але саме краще то ігнор, а близькі хай не читають шахрайський спамДоброго вечора! Чи допоможе скарга в НБУ на сайті (або в крайньому випадку письмово), якщо АФК наярює СМС-ками 3 особам без стида і совісті?