Куди пристроїти гроші? ЖКГ, кредити, або...

• Автор теми Автор теми RoK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 570

RoK

Форумчанин
Дописи
177
Реакції
319
Бали
5225
RoK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, дорогі форумчани!)
Потребую вашої поради!)

Маю борг за комунальні платежі 8 000 (гашу потрохи)

Банки:
Моно кредитка -55 000 ( Не плачу поки взагалі)
Пумб кредитка 30 000 (інколи вношу), але мабуть варто.
Пумб кредит 17 000 (місячні платежі плачу вчасно)
Спорт банк 19 000
-----------------------------
!!! Маю 15 000 грн.

Як їх раціонально використати? що в приорітет ставити???
І чи варто вносити місячні платежі по кредитних картках щомісяця???

Які поради дасьтете, щоб багато не переплатити??

вітаю)
першим ділом забезпечте особисті потреби)
ви працюєте офіційно?
Так, працюю офіційно. Всим необхідним вже забезпечив себе, ця сума як залишок на борги, тому і намагаюсь розіставити приорітети)

Так, працюю офіційно. Всим необхідним вже забезпечив себе, ця сума як залишок на борги, тому і намагаюсь розіставити приорітети)
Як на мене то краще гасити потрохи комуналку, а решту накопичувати, щоб потім розібратися з банками (не виключно що прийдеться через суд)

Як на мене то краще гасити потрохи комуналку, а решту накопичувати, щоб потім розібратися з банками (не виключно що прийдеться через суд)

Комуналку і так оплатив на 7 000 нещодавно. До суду дотягувати не планую, хочу якнайшвидше з банками розібратись.

Товариші по біді, напишіть мені, чи варто платити мінімальтні платежі по картках(3-х) чи варто прикладати зусилля і закривати все по одному?

Товариші по біді, напишіть мені, чи варто платити мінімальтні платежі по картках(3-х) чи варто прикладати зусилля і закривати все по одному?
хз як то краще зробити.. лиш врахуйте що моно любить в суд подавати, мо краще його першим закрити і забути?

хз як то краще зробити.. лиш врахуйте що моно любить в суд подавати, мо краще його першим закрити і забути?

Там мінімальний платіж маленький. І в пумбі не так сильно. А от спорт банк.... там борг 20к, і комісія користування майже 3к нараховує.
Вчора поповнив на 3к, і їх списало як платіж за користування. Тому думаю спортбанк треба в першу чергу, до того ж там найменший борг.

Там мінімальний платіж маленький. І в пумбі не так сильно. А от спорт банк.... там борг 20к, і комісія користування майже 3к нараховує.
Вчора поповнив на 3к, і їх списало як платіж за користування. Тому думаю спортбанк треба в першу чергу, до того ж там найменший борг.
а не пробовали подать в суд и отменить этот пункт с комиссией? да обязать банк зачислить ее в погашение тела кредита?))))

а не пробовали подать в суд и отменить этот пункт с комиссией? да обязать банк зачислить ее в погашение тела кредита?))))
Я в цьому не дуже компетентний, це мій перший платіж, вважаєте варто звертатись вже?

Я в цьому не дуже компетентний, це мій перший платіж, вважаєте варто звертатись вже?
это новый кредит? я в том смысле, что раньше вы комиссию за обслуживание не платили?

надо смотреть договор, если там все, как я думаю, и вы планируете погашать кредит, то вполне себе вариант, подавать и сейчас.
что бы в дальнейшем не оплачивать эту комиссию

Потребую вашої поради!)

Банки:
Спорт банк 19 000
!!! Маю 15 000 грн.

Комуналка

Потребую вашої поради!)

Банки:
Спорт банк 19 000
!!! Маю 15 000 грн.

Придержите пока деньги. Что будет дальше-неизвестно. А стать примерным плательщиком Вы всегда успеете. Вы же видите, каждый день-все больше неопределенности. Как по мне-не время думать о кредитах.

В нынешние темные времена пристраивать деньги лучше в заначку.

Я б прислухалась до поради Tarass (все ж він класний юрист), комуналку і вносила б щомісячні платежі плюс трохи зверху по кредитах (якщо залишиться кошти)

Назад
Угорі