Куди пропала компанія Гоуфінго?

• Автор теми Автор теми Zvit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 392

Zvit

Форумчанин
Дописи
14
Реакції
4
Бали
3
Zvit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!

Підкажіть, будь ласка, куди поділася компанія Гоуфінго?
У мене є виконавче провадження від них, але не можу знайти жодної інформації про діяльність цієї компанії зараз.
Можливо, хтось стикався з подібним і знає, що з ними відбувається? Буду вдячна за відповіді.

Доброго дня!

Підкажіть, будь ласка, куди поділася компанія Гоуфінго?
У мене є виконавче провадження від них, але не можу знайти жодної інформації про діяльність цієї компанії зараз.
Можливо, хтось стикався з подібним і знає, що з ними відбувається? Буду вдячна за відповіді.
Якщо памʼять не підводить, то вони давно закрились. А виконавче, мабуть, дуже не точно, я б зніс, або виплатив. Зніс би, якби це був виконавчий напис)

Якщо памʼять не підводить, то вони давно закрились. А виконавче, мабуть, дуже не точно, я б зніс, або виплатив. Зніс би, якби це був виконавчий напис)
Це дешевше ?І що по часу ?приблизно хоч скажіть,якщо звісно знаєте.

Це дешевше ?І що по часу ?приблизно хоч скажіть,якщо звісно знаєте.
Якщо це виконавчий напис нотаріуса, то запросто можна знести. З будь-яким адвокатом. Гроші за судовий збір та послуги адвоката повернуть самі гоуфінго. Зараз цін не знаю, але вони були демократичні.
Якщо за рішенням суду, то це вже складніше. Але теж можливо.
Проконсультуйтесь з юристами форуму. Це безкоштовно.

Якщо це виконавчий напис нотаріуса, то запросто можна знести. З будь-яким адвокатом. Гроші за судовий збір та послуги адвоката повернуть самі гоуфінго. Зараз цін не знаю, але вони були демократичні.
Якщо за рішенням суду, то це вже складніше. Але теж можливо.
Проконсультуйтесь з юристами форуму. Це безкоштовно.
Щиро дякую 🙏

Назад
Угорі