Куди іти в прострочку?

• Автор теми Автор теми Olga46447
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 109

Olga46447

Форумчанин
Дописи
44
Реакції
22
Бали
8
Olga46447 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В лютому дохід буде дуже малий, тому потрібно вибрати пару жертв, кяким не буде платежу, але щоб я жертвою не стала 🥲

Tendo
Miioan
Roket money
Starfin
Credit7
BIzPozyka
Треба kredit
Швидко Гроші
Credit plus
SunCredit - прострочено 10 днів але ж вони задовбують страшно
CreditCasa 52000(найбільший)
Selfi Credit

Suncredit можуть за тіло закрити скоро (але якщо не встигнете - то Продадуть. На жаль, я таке допустив)

В лютому дохід буде дуже малий, тому потрібно вибрати пару жертв, кяким не буде платежу, але щоб я жертвою не стала 🥲

Tendo
Miioan
Roket money
Starfin
Credit7
BIzPozyka
Треба kredit
Швидко Гроші
Credit plus
Selfi Credit
Добрий вечір. Ви б писали назви юр. осіб, особисто мені було б простіше орієнтуватись. А взагалі дрібні треба посплачувати, краще зменшити кількість. А ще враховувати, що з окреми кредиторами часто вдається по суду суттєво зменшити. Тільки для юриста важкувати читається так. От Мілоан можна зрозуміти, ще кілька. Але мені краще по назві юр. осіб, саме вони фігурують в позовах

Опановуйте професійний сленг....потрібно йти в ногу з часом!
та я ж не проти, але я лінива вираховувати)), мені все на тарілочці хочеться

є люди, що люблять класику, в мене на руці навіть механічний годинник))

Останнє редагування:
Добрий вечір. Ви б писали назви юр. осіб, особисто мені було б простіше орієнтуватись. А взагалі дрібні треба посплачувати, краще зменшити кількість. А ще враховувати, що з окреми кредиторами часто вдається по суду суттєво зменшити. Тільки для юриста важкувати читається так. От Мілоан можна зрозуміти, ще кілька. Але мені краще по назві юр. осіб, саме вони фігурують в позовах
На тарілочці подадуть мене якщо виберу неправильно 😂

Це добре, що спеціалісти не називають їхні назви в скороченому вигляді.... нещодавно в тел. режимі, мені назвали назву "Абакар" ( я так розчув)... відповідно я вирішив,що це є наслідки святкування Нового Року, але ні, ФК "Абекор" все ж існує... вік живи-вік вчись.

На тарілочці подадуть мене якщо виберу неправильно 😂
якщо без гумору, то я написала думку щодо зменшити кількість

Це добре, що спеціалісти не називають їхні назви в скороченому вигляді.... нещодавно в тел. режимі, мені назвали назву "Абакар" ( я так розчув)... відповідно я вирішив,що це є наслідки святкування Нового Року, але ні, ФК "Абекор" все ж існує... вік живи-вік вчись.
я певний час працювала в ТОВ Рейдер, вони також існували, зараз вже не знаю. На Оболоні знаходились

Назва дуже підходить до профілю діяльності ? Все по ділу ?
ми поки звикли уточнювати, що ми хороші люди, коли телефонуєш, представляєшся юристом Рейдера, а на тому кінці запинатись починають. Займались столярними виробами всього то

ми поки звикли уточнювати, що ми хороші люди, коли телефонуєш, представляєшся юристом ТОВ Рейдер, а на тому кінці запинатись починають. Займались столярними виробами всього то
Засновник людина з гумором...сказати нічого.

якщо без гумору, то я написала думку щодо зменшити кількість

я певний час працювала в ТОВ Рейдер, вони також існували, зараз вже не знаю. На Оболоні знаходились
Той який я буду закривати я в список не включила.
Саме тому що закрию один кредит на сплату відсотків по інших не вистачить.

Tendo
Miioan
Roket money
Starfin
Credit7
BIzPozyka
Треба kredit
Швидко Гроші
Credit plus
Selfi Credit
Швидко Гроші, CreditCasa, BIzPozyka - этих нужно гасить в первую очередь. Остальное можно и пропустить. Только блокировку звонков поставьте, те же тенго и милоан любят ставить на прозвон, будет куча спама

Останнє редагування:
Швидко Гроші, CreditCasa, BIzPozyka - этих нужно гасить в первую очередь. Остальное можно и пропустить. Только блокировку звонков поставьте, те же тенго и милоан любят ставить на прозвон, будет скуча спама
Дуже дякую за інформацію!

є люди, що люблять класику, в мене на руці навіть механічний годинник))
:friends:
IMG_20260114_210803.webp
Я в часах признаю только механику

Назад
Угорі