Куди діваються борги, яким більше 5 років?

• Автор теми Автор теми DFY
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 991

DFY

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
DFY не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, скажіть будь ласка бувають випадки що пройшло багато часу (5_7 років), після прострочок, і суми займу невеликі, більшість тіло до 3 тисяч у всіх займає, замовкли всі давно, зайшла в деякі додатки тих шараг що ще памятаю, а там нема кредиту, тобто нема навіть інформації про те чи вони продали кому, на емайл нічого нейде, телефон давно змінений,адреса теж,як мені діяти, шукати їх щоб закрити,чиждати що самі зявляться?Майна нема, офіційного доходу теж, взяти і заблокувати їм нічого

DFY, на таком сроке они уже от Вас могут ничего и не получить. Единственное, я рекомендую периодически себя проверять на Судовой Владе, чтобы не было сюрприза в виде заочного решения с удовлетворением всех их хотелок.

Доброго вечора, скажіть будь ласка бувають випадки що пройшло багато часу (5_7 років), після прострочок, і суми займу невеликі, більшість тіло до 3 тисяч у всіх займає, замовкли всі давно, зайшла в деякі додатки тих шараг що ще памятаю, а там нема кредиту, тобто нема навіть інформації про те чи вони продали кому, на емайл нічого нейде, телефон давно змінений,адреса теж,як мені діяти, шукати їх щоб закрити,чиждати що самі зявляться?Майна нема, офіційного доходу теж, взяти і заблокувати їм нічого
Вони відлітають в теплі краї і там помирають.

DFY, на таком сроке они уже от Вас могут ничего и не получить. Единственное, я рекомендую периодически себя проверять на Судовой Владе, чтобы не было сюрприза в виде заочного решения с удовлетворением всех их хотелок.
А как проверять ?

:saint: :saint: :saint: :saint:
Але на судовій владі себе перевіряйте,щоб не було сюрпрайзу

А в мене по УБКІ пише що кредит закрито.
А на сайті шараги якщо ввести номер договору до оплати то пише сумму боргу)))

Напишите мне через годик, расскажу)

Якщо Ви ще й за кордоном і не збираєтесь повертатись, то, думаю, сенсу взагалі немає про це думати.

Нікуди не "діваються".
А в кредитній історії дані зберігаються 10 років.
Тут, звичайно, ще є питання, як рахувати ті 10 років.

Найдурніший варіант той, коли наче і хочеш закрити борг декількарічної давнини, а контора вже не існує(як кешмі, наприклад).
В Убкі запис без них не знести. Ото і вісить собі.

Найдурніший варіант той, коли наче і хочеш закрити борг декількарічної давнини, а контора вже не існує(як кешмі, наприклад).
В Убкі запис без них не знести. Ото і вісить собі.
якщо сильно треба, через суд можна майже все вирішити.
якщо людина з часом до такого висновку не приходить, то не сильно то воно їй і треба, імхо

Я тут еще анекдот вспомнил уж простите.

Заходит в бар пингвин. Садится за барную стойку. Говорит:
- Мне порцию виски.
Бармен на него в растерянности. Но наливает.
Пингвин выпивает.
- Простите, Вы умеете говорить?
- Да. А что смущает?
- Ну как. Мы в нашем баре никогда не видели говорящего пингвина.
- С такими ценами больше и не увидите!

Я тут еще анекдот вспомнил уж простите.

Заходит в бар пингвин. Садится за барную стойку. Говорит:
- Мне порцию виски.
Бармен на него в растерянности. Но наливает.
Пингвин выпивает.
- Простите, Вы умеете говорить?
- Да. А что смущает?
- Ну как. Мы в нашем баре никогда не видели говорящего пингвина.
- С такими ценами больше и не увидите!
Той самий анекдот😅

якщо сильно треба, через суд можна майже все вирішити.
якщо людина з часом до такого висновку не приходить, то не сильно то воно їй і треба, імхо
Треба щоб гарненько прикортіло, не без цього)
Але й не всі знають про свої моєливості та права в суді

Назад
Угорі