Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую. Але там ще докази потрібні чи на словах простоВітамінка, туда идти.
И не просто писать,а настоятельно рекомендовать работать им,над Вашей заявой,а не просто принять-простить-забыть.
Хто саме? Які колектори?Куда можна звернутись та написати заяву на колекторів які дзвонят та шантажуют рідних?
З кредит плюс телефонує якись Анатолій представився колектором і шантажує мою сімю щоб відали кредит який я взялаХто саме? Які колектори?
Так так (игра слов) и будет.Вітамінка, туда идти.
И не просто писать,а настоятельно рекомендовать работать им,над Вашей заявой,а не просто принять-простить-забыть.
Без доказів (записів розмов,фіксації номерів) хіба до нас на форум...Куда можна звернутись та написати заяву на колекторів які дзвонят та шантажуют рідних?
Я писала заяву я полицию когда меня шантажировали в вайбере рассылкой коллажа с моим фото.,оставив им переписку и номер телефона.,так же в этой же заяве указала Алекс кредит с записью разговора с невравновешенной курицей которая грозилась мне забрать у меня ребенка. Ну как то так,ясно что их этой заявой не остановишь,но и их малость нервы пощекочут.Куда можна звернутись та написати заяву на колекторів які дзвонят та шантажуют рідних?
Этот кредит + я бы сама разорвала как тряпку,я на них написала в нацком,написала им о договоре,хамить стали меньше,но все равно ещё много хотятЗ кредит плюс телефонує якись Анатолій представився колектором і шантажує мою сімю щоб відали кредит який я взяла
А я б їх порвала всіх: від сісьок до......Їх багато.Этот кредит + я бы сама разорвала как тряпку,я на них написала в нацком,написала им о договоре,хамить стали меньше,но все равно ещё много хотят