Куда можна звернутись та написати заяву на колекторів які дзвонят та шантажуют рідних?

• Автор теми Автор теми Вітамінка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 911
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вітамінка

Форумчанин
Дописи
78
Реакції
6
Бали
853
Вітамінка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Куда можна звернутись та написати заяву на колекторів які дзвонят та шантажуют рідних?

Вітамінка, тем,кому Вы платите зарплату,доблестной полиции.

Вітамінка, туда идти.
И не просто писать,а настоятельно рекомендовать работать им,над Вашей заявой,а не просто принять-простить-забыть.

Вітамінка, як це,на словах?
Так у нас не работает.

Вітамінка, туда идти.
И не просто писать,а настоятельно рекомендовать работать им,над Вашей заявой,а не просто принять-простить-забыть.
Так так (игра слов) и будет.
Post automatically merged:

Без доказів (записів розмов,фіксації номерів) хіба до нас на форум...

Я писала заяву я полицию когда меня шантажировали в вайбере рассылкой коллажа с моим фото.,оставив им переписку и номер телефона.,так же в этой же заяве указала Алекс кредит с записью разговора с невравновешенной курицей которая грозилась мне забрать у меня ребенка. Ну как то так,ясно что их этой заявой не остановишь,но и их малость нервы пощекочут.

З кредит плюс телефонує якись Анатолій представився колектором і шантажує мою сімю щоб відали кредит який я взяла
Этот кредит + я бы сама разорвала как тряпку,я на них написала в нацком,написала им о договоре,хамить стали меньше,но все равно ещё много хотят

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі