По барабану
Форумчанин
- Дописи
- 77
- Реакції
- 92
- Бали
- 33
По барабану не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Су..а звонило в четыре утра утварь
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это скорее всего личная инициатива, рабочий день у каллов с7.00 до 21.00. У меня тоже трукколер, мне звонят только контакты. А когда я дома, так сим карту рабочую отключаю. Я свои звонят на новую.Су..а звонило в четыре утра утварь
А номер?Су..а звонило в четыре утра утварь
Не помню в ЧС поставил теперь пусть звонитА номер?
У меня три звонка было от е гроши с 00:00-00:20Су..а звонило в четыре утра утварь
Установите и поймёте... Надо только личный опыт...А що скажете про getcontact?Хто небуть користується ним?В мене просто іфон,то хочу зрозуміти,як він справляється з цими конченими.
Ну а ви,користувались нею,ні?Установите и поймёте... Надо только личный опыт...
Таких программ нет которые смотрят, ага это калл звонит, его не пропущу, а вот это мама, её пропускаю... Есть чёрный список, есть полностью блокировка всех неизвестных номеров, я поставил блок со всех не знакомых номеров плюс стоит гетконтакт, иногда проверяю кто звонил, кого заблокировал телефон..Ну а ви,користувались нею,ні?
Post automatically merged:
Можливо хтось знає ще якісь дієві програми проти упирів,в плані дзвінків,на іфон?
я уже давно пользуюсь гет контакт.не подводит.А що скажете про getcontact?Хто небуть користується ним?В мене просто іфон,то хочу зрозуміти,як він справляється з цими конченими.
Тому що це дзвонили там, а це тут дзвонять!
А то вже мало хто розуміє гумор, одна істерика.Та я вже розібрався з гетконтакт.І я розумію,що немає програм які вичисляють калів і їм подібних.В цій програмі,вже є номери гандіків які трезвонять і вона їх блокує в процесі дозвону їх до мене,ну а нові номери потрібно вносити вручну.Таких программ нет которые смотрят, ага это калл звонит, его не пропущу, а вот это мама, её пропускаю... Есть чёрный список, есть полностью блокировка всех неизвестных номеров, я поставил блок со всех не знакомых номеров плюс стоит гетконтакт, иногда проверяю кто звонил, кого заблокировал телефон..
установите приложение антиколлекторТа я вже розібрався з гетконтакт.І я розумію,що немає програм які вичисляють калів і їм подібних.В цій програмі,вже є номери гандіків які трезвонять і вона їх блокує в процесі дозвону їх до мене,ну а нові номери потрібно вносити вручну.
Нормально справляется, но скрытый номер пропускаетА що скажете про getcontact?Хто небуть користується ним?В мене просто іфон,то хочу зрозуміти,як він справляється з цими конченими.