Кто знает где можно почку прадать ?

• Автор теми Автор теми lider11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Блин семью жалко и родных , себя за 2 месяца уже сам ненавижу ! почка вроде норм не болели !
Пошкодуйте себе, хоча б трішки...
Спробуйте прийняти факт, що так склались обставини. Якби ви знали про наслідки, чи могли б щось змінити, я впевнена, що ви б не опинились в цій западні...
Зберіться, візьміть себе в руки. Нічого непоправного не відбувається. Ви сильні і вам вдасться з гідністю (а головне- з двома неушкодженими нирками) вийти з цієї ситуації...)
Читайте форум, тут є безліч дієвих порад.
Ми з вами! Ви не одні!
Удачі!!!)))

просто говорят что сами вырежут и продадут , а я решил на опережение сработать )
Да пошли,они на ×¥й!
Ну и шуточки,у Вас,по средам.
Если все,так будут торговать,то чёрный рынок загнётся.

lider11, не думала, що можна таке прочитати на форумі. Може дослухаєтесь до порад інших? Такі думки розвіює форум. Читайте і візьміть себе в руки. Все буде добре. Як і у всіх.

Яички намного дороже, если дети есть то можно их пихнут, тетка в видео говорила 2 ляма евро 0.0
Шутка шутеечка шуточка)))

Яички намного дороже, если дети есть то можно их пихнут, тетка в видео говорила 2 ляма евро 0.0
Шутка шутеечка шуточка)))
Блин, а чего-ж вы раньше не говорили!!! Я от зациклился на продаже калловых почек...так и яйки можно продать..ну зачем они им..у них сеkсу нету примерно немного больше чем 360 дней в году...и судя по их словам сеkс у них в основном однополый...

Или уже скоро мозги мои не выдержат
Или уже скоро мозги мои не выдержат
А есть деньги что б новую покупать? Хотя у меня тоже такая мысля была ...и я даже нашла где типа можно это сделать...но почитав больше информации ,поняла что есть вероятность вообще ласты склеить..... Это наверно вы просто мало читали форум... Так что просто запасайтесь валерианой и постигайте искусство медитации....все буде добре.

Та яка нах.й почка візьміть себе в руки, нічо вони вам не зроблять. Чмошніки, нєудачніки. Це дитячий садок, мамі позвоню, розкажу який ти неслухняний, айяяй, ноно, кака. бл аж противно від їхньої безпорадності.
Повірте, будуть замахувати поки ви їх будете сприймати серйозно. Побачуть, що не боїтесь і женете з них, відвалять.
Провірено. І викиньте з голови цю хрєнь про почку.
Краще настрижіть ногтів і відправте конвертом, ну наприклад в кредіт касу чи манівео.
Post automatically merged:

Хай хрумають.

Шось замало по моїм підрахункам то коштує 4-6 к зелені. і черга серед людей величезна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі