Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ну неопытный л0х он просто1й день просрочки. Этот душнила вечером написал в тг где оплата ?Эх Ромчик Ромчик, кто ж тебя учил с личного лк писать?
як взагалі дізнатись що вони хочуть мені закрити за тіло ??а за тіло як закрити їх??
з ними звязатися, або самі смс з таким ділом пришлютьВзагалі
як взагалі дізнатись що вони хочуть мені закрити за тіло ??
Як дізнатись що вони хочуть закрити за тіло ?Всем привет! Кому удалось закрыть кредит1 за тело? Как договаривались или на каком сроке вам они предложили? Сильно ли терроизируют окружение?
Дякуюз ними звязатися, або самі смс з таким ділом пришлють
на пряму подзвонити Їм запропонувати ?з ними звязатися, або самі смс з таким ділом пришлють
Не найкраща ідея. Ви визнаєте наявність договору і дасте їм зрозуміти, що переймаєтесь з цього приводу.на пряму подзвонити Їм запропонувати ?
Коло 4 місяцівтак, а яка прострочка у Вас?
Колектори так само по смс дають знати ?так, а яка прострочка у Вас?
по-різному, на те вони й колекториКоло 4 місяців
Колектори так само по смс дають знати ?
Я закрыл за сумму которая по договору на момент закрытия должна была быть там за 14 дней на тело 2000грн , процент 518 грн,вот и закрыл за 2518. Спокойно и ждали пока закрою и справка на почту и в личном кабинетеДоброго дня! з ними якось можна за тіло домовитись????
а сколько прострочки было у Вас?Я закрыл за сумму которая по договору на момент закрытия должна была быть там за 14 дней на тело 2000грн , процент 518 грн,вот и закрыл за 2518. Спокойно и ждали пока закрою и справка на почту и в личном кабинете
С мартаа сколько прострочки было у Вас?
Звонили сегодня, предлагают сами тело. Типа вносите хоть частями. Но я пока ничего не вношу, поэтому и гарантийки не просила. А проценты там насчитаны.а сколько прострочки было у Вас?
а сколько прострочка у Вас??Звонили сегодня, предлагают сами тело. Типа вносите хоть частями. Но я пока ничего не вношу, поэтому и гарантийки не просила. А проценты там насчитаны.
Но они вполне на фоне других вменяемые, и можно договариваться с ними