Кто з этих звонит по соседям?

• Автор теми Автор теми yuranbratan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А как они на соседей выходят???

yuranbratan, мне насчитали 23к,потом продали.тело было 6500,талион предлагал закрыть за 4900,но денег не было.пока тишина.

А как они на соседей выходят???

Очень легко, по прописке, вбивают улицу и номер дома даже по справочнику можно домашний найти, а тех, у кого он давно отключен, то по тому же приват банку, ведь у многих она есть, и детские получают и пенсии, и зарплаты. Поэтому находят только по прописке.

Какие МФО из этого списка звонят по соседям? Центрокредит, mycredit, cashberry , miloan, kreditkasa?
Два перших не знаю в мене їх нема. Мілоан за більш ніж півроку прострочки нікому крім мене не дзвонив лише зрідка контактним десь близько місяця типу продали Кредит капіталу. Ці теж дзвонять мені і контактним. Кредит каса так само півроку по 10 разів на день наярювали але лише мені контактним дуже рідко а як вони перетали брати трубку то й взагалі дзвонити перестали. Недавно продали чи віддали на продзвон кредит експрес. Ці трохи агресивніші але теж нікому із посторонніх не дзвонять. Найприбацаніші в цьому списку то КЕшбері. оті тарабанять по 100 разів на день і вам і контактним з 7.30 до 20.00 І то усе робот. Так привало десь місяць. Потім знайдуть це когось при цьому неважливо чи то сусід чи прото друг у соц мережі чи однофамімець чи просто людина яка колись жила в одному населеному пункті разом з вами і теж почнуть тарабанити безперестанку. А потім не знаю десь через 5 місяців прострочки скарги на дзвінки від сусідів знайомих припинились зате пішли акції від Кешбері.
У меня пока только cashberry. Через 33 дня. Не просто звонят, а поставили 2х на автодозвон. Пока не знаю как повлиять на это. Написала на урядовой электронное обращение, может не так будут доставать
Після скарги діставатимуть ще більше
И как у вас кредит капитал?Как работают?
Шукайте на форумі. Про них багато тем є

Напішіть про Е гроші будь ласка!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі