Кто видел свои договора пролонгации?

• Автор теми Автор теми Натали1313
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Натали1313

Форумчанин
Дописи
135
Реакції
105
Бали
68
Натали1313 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Итак, на мой запрос о документах мне на следующий день пришла "належно завірена" копия договора. Ни договоров пролонгации, ни выписки по платежам, ни по начисленым на сегодня процентов нет, не прислали ..
А кто видел свои доп. договора пролонгации в Майкредит?

Припустимо шарага не надала вам якогось документу, які будуть ваші подальші кроки?
А что это вы выпытываете? А вот и не скажу;)
Меня сейчас волнует больше поднятый мной вопрос))) у кого есть договора))))

А что это вы выпытываете? А вот и не скажу;)
Меня сейчас волнует больше поднятый мной вопрос))) у кого есть договора))))
Час від часу на нашому форумі з'являються революціонери. Пишуть петиції, подають в суд, йдуть палити будки та пропонують атакувати офіси. Та насправді це все емоції, люди не вникають у питання, і вважають, що у них все получиться.
Моя вам порада, приділіть час на корисніші справи...

Час від часу на нашому форумі з'являються революціонери. Пишуть петиції, подають в суд, йдуть палити будки та пропонують атакувати офіси. Та насправді це все емоції, люди не вникають у питання, і вважають, що у них все получиться.
Моя вам порада, приділіть час на корисніші справи...
Якщо я потребуватиму вашої поради, то я до вас звернуся обов'язково. Щиро дякую.
А зараз я хочу все ж таки отримати відповідь від форумчан на мною поставлене запитання, якщо хтось все ж таку має)

Итак, на мой запрос о документах мне на следующий день пришла "належно завірена" копия договора. Ни договоров пролонгации, ни выписки по платежам, ни по начисленым на сегодня процентов нет, не прислали ..
А кто видел свои доп. договора пролонгации в Майкредит?
Никто не видел.
Так как вы пролонгацию сделали,и у вас новый договор(думаю как-то так)Проценты отдали и по новой.
А что вам даст?
Если вы с карты в приложении оплачивали ,вы можете взять с архива все платежи. Всё .Никто вам ничего не предоставит.

Никто не видел.
Так как вы пролонгацию сделали,и у вас новый договор(думаю как-то так)Проценты отдали и по новой.
А что вам даст?
Если вы с карты в приложении оплачивали ,вы можете взять с архива все платежи. Всё .Никто вам ничего не предоставит.
Но ведь на сайте НБУ сказано, что пролонгація кредиту здійснюється шляхом підписання додаткової угоди до діючої кредитної угоди або оформляється новою кредитною угодою.
А вдруг что-то даст)))

На сараї що написано? ... а там дрова. Нікому і основного договору не дають,не те що про пролонгацію.

Но ведь на сайте НБУ сказано, что пролонгація кредиту здійснюється шляхом підписання додаткової угоди до діючої кредитної угоди або оформляється новою кредитною угодою.
А вдруг что-то даст)))
Я о новом договоре и имела ввиду.
Пробуйте.
Но вам никто ничего не предоставит.

Назад
Угорі