кто такие укр кредит финанс

• Автор теми Автор теми Iren79
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 3K
Я в дикреті, впо. Але борг вже тягнеться 1,5 року

Позавчора прийшло смс :
Граничний термін сплати по Вашій просрочці перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" встановлений до 31.07.23

Не знаю що й робити і як це воспринімати
Забити і займатись дитиною. Рахунки мфо заблокувати не може аж ніяк. Їм треба подати до суду і виграти його,а це ще не доконаний факт

Позавчора прийшло смс :
Граничний термін сплати по Вашій просрочці перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" встановлений до 31.07.23

В мене "тягнеться" 4.5 роки ... ну і що :rolleyes:
Максимум що можуть - потягнуть хребет до суду
У вашому випадку... в моєму вони вже вsрались по повній і прекрасно про це знають

Позавчора прийшло смс :

Вам за 1.5 роки жодного разу смс від них не приходили? Сприймайте так само як інші, просто видалите та й усе.

Позавчора прийшло смс :

Делать то, что и до этого делали)) Морозить))
Странно, что вам за 1,5 года ни одного смс и звонка не было. Эти звонят с первого дня просрочки.

Делать то, что и до этого делали)) Морозить))
Странно, что вам за 1,5 года ни одного смс и звонка не было. Эти звонят с первого дня просрочки.
[POSTS=2800]Якось ,да чудно ? Тут за 50 - 80 днів тіло почали пропонувати .,но де взявся той ....[/POSTS]

Назад
Угорі