Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Там щось цікаве?Что думаете?
Так про кредитиТам щось цікаве?
об телевидении? я точно ничего хорошего!Что думаете?
Напишіть,чим там радують.Так про кредити
Та в принципі особливо нічим, але порадувало, що почалося обговорення даних тем.Напишіть,чим там радують.
Про незаконність дій колекторівТа в принципі особливо нічим, але порадувало, що почалося обговорення даних тем.
за то мы не смотрим а чувствуем их действия!Та в принципі особливо нічим, але порадувало, що почалося обговорення даних тем.
Post automatically merged:
Про незаконність дій колекторів
Ну це то ясно, просто промайнула якась маленька крапля надії, що телебачення зацікавилися, можливо ідуть якісь зміни.за то мы не смотрим а чувствуем их действия!
вы думаете это первый раз по телевидению показывают?перемен ждать можно но безнадежно!Ну це то ясно, просто промайнула якась маленька крапля надії, що телебачення зацікавилися, можливо ідуть якісь зміни.
актуальна чтоб только поговорить!Я вот сегодня думала, а если написать на програму один за всех на украине. Чтоб хоть подняли этот вопрос. Всё таки тема актуальная...
Але чи вони самі цим захочуть займатися, чи дозволять, мені здається, що всі ці програми тільки оглядові, а правду чисту не покпзують, бо їм забороняють.Я вот сегодня думала, а если написать на програму один за всех на украине. Чтоб хоть подняли этот вопрос. Всё таки тема актуальная...
я лично не понимаю зачем смотреть то что вам хотят показать!Але чи вони самі цим захочуть займатися, чи дозволять, мені здається, що всі ці програми тільки оглядові, а правду чисту не покпзують, бо їм забороняють.
как ?а полезная информация?Вообще не смотрю новости.

пишите он вас поймет!До Савіка Шустера написати) може буде толк як думаєте???