Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Писала через урядову лінію, вже місяць пройшов і немає відповідіТоже интересно
припинились?чи далі дзвонятьПисала через урядову лінію, вже місяць пройшов і немає відповіді
Мне до сих пор не прислали ответ по еврогроши хотя я писала в октябре прошлого годаПисала через урядову лінію, вже місяць пройшов і немає відповіді
Дзвінки є і надаліДзвінки
припинились?чи далі дзвонять
Дзвонила і на 1545 не допомоглоДзвінки є і надалі
может напомнить им о себе звонком на 1545)Мне до сих пор не прислали ответ по еврогроши хотя я писала в октябре прошлого года
А мені за 2 дні відповіли, що порушень ніяких не вбачаютьМне до сих пор не прислали ответ по еврогроши хотя я писала в октябре прошлого года
по кешбері?А мені за 2 дні відповіли, що порушень ніяких не вбачають
дзвонять тільки вам і контактним вибачте?Дзвінки є і надалі
Дзвонила і на 1545 не допомогло
Ні по єврогрошах, дзвонять всім кого знайшли, сусідампо кешбері?
дзвонять тільки вам і контактним вибачте?
Кошмар простоНі по єврогрошах, дзвонять всім кого знайшли, сусідам
То есть они имеют право на безпредел получается,судя по ответу з Нацкомфине.Кошмар просто
В них ліцензії немає, але для них закон не писанийКошмар просто
То есть они имеют право на безпредел получается,судя по ответу з Нацкомфине.
увас такожЗнову Григорян))
Следующим смс будет, мы приезжали, но дома , вас не былоЗдраствуйте кеш берри угрожает приехать прислали смс : Вашу адресу внесено в маршрутний лист Григорян А.А. на найближчий день. Плануються зустрічі з вашим оточенням. Для уникнення, сплатіть 9,899.20 грн. протягом 24 годин та надайте підтвердження. Тел:0634891315

а кто этот григорянСледующим смс будет, мы приезжали, но дома , вас не было![]()