Кто как действует со Смартивей

• Автор теми Автор теми Тіна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 4K

Тіна

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
19
Бали
5100
Тіна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте! У кого какой опыт со смартами? 28.05 была дата погашения. Заранее писала им на электронку, что переплатила уже тело (9250 тело, я за счёт пролонгаций оплатила 10 400). Договорится не получилось, поскольку они предлогают оплатить ещё 10 000.Вчера прислали мужу и мама смс, и звонили раз 5 (автоответчик). Написала заявление об распространение персональных данных. Не могу разобраться как написать в кибер полицию, может кто то подсказать? И как лучше обращаться в полицию, говорить про пролонгации? Спасибо всем за ответы.

И как лучше обращаться в полицию, говорить про пролонгации?
Поліція і пролонгації то різні парафії)
Питання що ви хочете добитись? Щоб кредит списали? Чи щоб перестали дзвонити?

Здравствуйте! У кого какой опыт со смартами? 28.05 была дата погашения. Заранее писала им на электронку, что переплатила уже тело (9250 тело, я за счёт пролонгаций оплатила 10 400). Договорится не получилось, поскольку они предлогают оплатить ещё 10 000.Вчера прислали мужу и мама смс, и звонили раз 5 (автоответчик). Написала заявление об распространение персональных данных. Не могу разобраться как написать в кибер полицию, может кто то подсказать? И как лучше обращаться в полицию, говорить про пролонгации? Спасибо всем за ответы.
А чем вам киберполиция поможет?Удивите меня..

В ідеалі щоб не дзвонили всій тел. книзі, а на рахунок списання це вже таке

Поліція і пролонгації то різні парафії)
Питання що ви хочете добитись? Щоб кредит списали? Чи щоб перестали дзвонити?
Ю
Не хочу вас розчаровувати, та ваші шанси близькі нулю.. можливо, скарги допоможуть зменшити кількість дзвінків та смс... І то не факт
Дякую, ну я думаю має бути на них управа
Дякую

Ю

Дякую, ну я думаю має бути на них управа

Дякую
Не має управи на жлбну із контор.....на смартів тим більше...стандартна відписка,не треба було брать або ідіть в суд
...

А вы понимаете что это вряд ли получится?И максимум что они сделают это отпишутся,что они к кредитам отношения не имеют.

А вы понимаете что это вряд ли получится?И максимум что они сделают это отпишутся,что они к кредитам отношения не имеют.
Я понимаю все, но сидеть и ждать не могу. Поэтому лучше что то делать

А чому? Розголошення персональних даних як мінімум
як мінімум-копнути договір......і виявиться що ми самі даємо дозвіл на обробку персональних даних, а по друге фінансова сторона, послуги юриста і судовий збір.......не стоє воно того...я хотіла з манівео пободаться....виходила в просточку з ними.До форума було ще....з тіла 13 оплатила 28 і робила одну пролонгацію на 3 тисячі....та так я ім і пробачила це все...нехай собі на мівіну цукерки і фруктові дні залишуть....

Ви трошкі почекайте,запропонують за тіло))),а телефонну книжку обов'язково про чухмарять,в моєму випадку лише декільком смс скідали,якісь Георгій мав приіхати :вай: ,але нічого жива і здорова,Гога так і неприіхав,а за тіло пропонували,тількі коштів небуло на той час,чекаю можливо ще запропонують)))

Натуля, Гога і до мене обіцяв приїхати,чи майно описувати,чи перевіряти мою платежоспроможнісь,не пам'ятаю. Мабуть заблудився,вже місяців три не чутно.

Обзвонили всю тел книгу от и до, была рассылка всем знакомым и знакомым знакомых и даже незнакомым людям. Творили что-то страшное, потом предложили тело, да еще и разбили на 5 платежей каждые 15 дней. Выплатила их, но вы не поверите, как-то срочно нужны были деньги в больницу, и я снова полезла к ним, и они одобрили, взяла снова, и получилось, что без %, так как бонусов начислилось прилично, и этими бонусами % загасила
Обзвонили всю тел книгу от и до, была рассылка всем знакомым и знакомым знакомых и даже незнакомым людям. Творили что-то страшное, потом предложили тело, да еще и разбили на 5 платежей каждые 15 дней. Выплатила их, но вы не поверите, как-то срочно нужны были деньги в больницу, и я снова полезла к ним, и они одобрили, взяла снова, и получилось, что без %, так как бонусов начислилось прилично, и этими бонусами % загасила
А еще у меня в запасе 18 мфо и все в просроке)

Натуля, Гога і до мене обіцяв приїхати,чи майно описувати,чи перевіряти мою платежоспроможнісь,не пам'ятаю. Мабуть заблудився,вже місяців три не чутно.
Так до мене вже більше року неможе доіхати:cray:,так походу він там добрий лавілас:hi:,всім девчонкам голови обкручує,от Гога:rofl:

Натуля, а я думала,може то моя доля сама до мене в хату прийде,ото я наївне дівчисько. Поверила,поверила и больше ничего....

Назад
Угорі