Кто это?? В вайбере звонили

• Автор теми Автор теми Karinaf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Валєра за кадром,чахлик невмирущий!)А мені сьогодні з сісілона якийсь Рафік писав,щоб вернув лавеху,бо буде мені шайтанама насяйніка жьольнеме хачальбе:)))Я ледь не обкакулявся;)Але трошки відійшовши від переляку,знову ж прийняв стійку сніговика!)Ну,а якщо по суті,то вони такі кумедні,коли піняться:ahaha:

А шо,называться Арменами и Ашотами и ставить фото лиц кавказской национальности уже не модно??

Сомневаюсь, что это он. Чувак наверное и не знает, что его фото калы используют
Скорее всего! Но, да, внешность приятная. Жаль, если это реально калозвон)
Post automatically merged:

Валєра за кадром,чахлик невмирущий!)А мені сьогодні з сісілона якийсь Рафік писав,щоб вернув лавеху,бо буде мені шайтанама насяйніка жьольнеме хачальбе:)))Я ледь не обкакулявся;)Але трошки відійшовши від переляку,знову ж прийняв стійку сніговика!)Ну,а якщо по суті,то вони такі кумедні,коли піняться:ahaha:
Аа, я прям просльозилася від сміху) ?

Скорее всего! Но, да, внешность приятная. Жаль, если это реально калозвон)
Post automatically merged:

Аа, я прям просльозилася від сміху) ?
Бо зі сторони,воно так і виглядає,типу.Ці їхні погрози і т.п.

А що,модно?Я в фешн індустрії не спеціаліст;)
Я хз..Просто ,коли в мене був Вайбер i я ще здригалась вiд кожного сповiщення,менi виключно Армени рiзнi писали.А тут Валери няхи пiшли... :mosking:

Я хз..Просто ,коли в мене був Вайбер i я ще здригалась вiд кожного сповiщення,менi виключно Армени рiзнi писали.А тут Валери няхи пiшли... :mosking:
Може думають,що так швидше з ними розплатитесь:))

Валера, Валера! Любовь, надежда и вера.
Валера, Валера! Нана-нана-лаирейра.

Мдааа... Валера, Валера :facepalm:

Бачишь,щас всё,для заёмщиков,лучшее!

То наверное Рафик с фамилией Жи )))
Там все Рафики
1453484654.gif

Валера, Валера! Любовь, надежда и вера.
Валера, Валера! Нана-нана-лаирейра.

Мдааа... Валера, Валера :facepalm:
Я те "Валєра, Валєра..." сьогодні цілий день наспівую... :ahaha:

Дістали ці кали...
Спокою нема...)

стойка снеговика????, обязательно запомню???

как то писало тело с закосом под"злого чИчена"...фотка соответствующая...копнул-а она взята с сайта про "фешн бороды" у мусульман...
Когда это чудо позвонило в стиле"ВАХ! мы мусулманэ,рэзать будэм, мамку и папку" поинтересовался я у него
" А скажите, милейший, а сколько сур и айатов в коране??"
Придурошное загнуло матом на чистом русском и больше не звонило...

Назад
Угорі