Кто что знает о КА Фактор?

• Автор теми Автор теми azo199217
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 2K

azo199217

Верифицированный
✩ Premium ✩
Дописи
2669
Реакції
2106
Бали
698
azo199217 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Позвонили первый раз... Вообще не хамили, такие паиньки, но как всегда обычной туфты много... угрожали депортировать супругу, расклеить фото, звонить на работу, 3 года тюрьмы...... я как раз отдыхал (ну все понимают) и грубо послал... что они с себя представляют???

что-то не нашел... поиск не дал результатов... только отдельные фразы из разных тем
Доставучі капець! Але далі дзвінків у мене діло не пішло ! Сестрі в однокласниках намагались написати,я сказала аферисти ,то вона так відповіла що після того місяць навіть мене не трогали ! Спочатку грубили і погрожували ,потім вічливо просили повернути те що взяла,коли кажу пришліть документи зникають десь на 2 тижні!

Доставучі капець! Але далі дзвінків у мене діло не пішло ! Сестрі в однокласниках намагались написати,я сказала аферисти ,то вона так відповіла що після того місяць навіть мене не трогали ! Спочатку грубили і погрожували ,потім вічливо просили повернути те що взяла,коли кажу пришліть документи зникають десь на 2 тижні!
спасибо... ну я так того парнишку нагнул морально и всю его поднаготную, что думаю пару недель тоже не буду трогать.... они обиделся, два раза перезванивал

спасибо... ну я так того парнишку нагнул морально и всю его поднаготную, что думаю пару недель тоже не буду трогать.... они обиделся, два раза перезванивал
Вони зі всіма по різному діють! Але їх треба їхньою монетою! По іншому ніяк!

Назад
Угорі