Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не ризикуйте...Девочки, красавицы мои, подскажите краску для волос которая высветлит меня из русого в блонд без рыжины)))?! Очень нужно))
И не влезли, а зашли))Все бы темы,с таким названием,были б с похожим содержанием.
Извеняюсь,чё влез,к девочкам-красавицам.
Дякую)) мені лише корені потрібно)) а довго в салоні сидіти не хочу))Не ризикуйте...
З першого разу чистий блонд в домашніх умовах не вийде, потрібно буде два рази висвітлювати... А після цих маніпуляцій великий ризик попалити волосся.
А, то вже друге діло...)))И не влезли, а зашли))
Post automatically merged:
Дякую)) мені лише корені потрібно)) а довго в салоні сидіти не хочу))
Так висвітлювала, зазвичай в салоні в 2 етапи, але це дуже довго(( а в мене синочок маленький, 4 місяці всього, довго без мене не може, от і питаю, може хтось щось порадить))А, то вже друге діло...)))
Ви раніше волося висвітлювали?
Розумію...Так висвітлювала, зазвичай в салоні в 2 етапи, але це дуже довго(( а в мене синочок маленький, 4 місяці всього, довго без мене не може, от і питаю, може хтось щось порадить))
Ого!!!)))?А это не вредно для грудного кормления?
Нет, не вредно)) связи между покраской волос и молоком нет никакой, это все сказки, я ещё со старшей дочкой убедилась))А это не вредно для грудного кормления?
Классно)) а кто у Вас мальчик? Девочка?)У меня есть ребенок
У меня есть ребенок
И шо? Вы тоже краситесь? ))))У меня есть ребенок
У меня есть ребенок
Бывает )И шо? Вы тоже краситесь? ))))
Доченька )Классно)) а кто у Вас мальчик? Девочка?)
А сколько ей лет)) моей 4 года))Доченька )
О да, Вы модник! ))Бывает )