Крик душі.... як далі бути?

• Автор теми Автор теми Olegovna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 673

Olegovna

Форумчанин
Дописи
358
Реакції
175
Бали
2625
Olegovna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім. Знаю що ніхто не допоможе мені, але просто хочеться виговоритися.... Сьогодні мене спіткав очередний «сюрприз» чоловік розбив машину. Сказав що був на підпитку, і вночі злетів з дороги. сам військовий, справою займається військова прокуратура. Чи може це грозити звільненням з роботи? Чим це все може закінчитися для нього? Маємо маленьку донечку , 4.5 місяців, наче почали вилазити з МФО,більшу частину боргів погасили, ще зовсім трішки залишилося. І тут знову така ср@ака. Я з дитиною в селі, а чоловік в Києві . Немає зараз чим платити за житло, поки живемо окремо щоб не знімати квартиру. Думали на осінь знову будемо жити разом...Так, розумію, машина- це залізо. І Слава Богу що залишився живий... Що ніхто не постраждав.....Але як таааак....Не знаю,що змусило сісти за кермо в такому стані.... в мене ШОК, я незнаю що мені робити....

У нас в стране обо всём же можно "договорится"! Тем более в армии сейчас не хватает очень людей, думаю с работы не выгонят!!

Привіт всім. Знаю що ніхто не допоможе мені, але просто хочеться виговоритися.... Сьогодні мене спіткав очередний «сюрприз» чоловік розбив машину. Сказав що був на підпитку, і вночі злетів з дороги. сам військовий, справою займається військова прокуратура. Чи може це грозити звільненням з роботи?
Якщо він не був "при виконанні", тобто не черговий чи інакша особа при виконанні військового обов'язку - то НІ.
Але як таааак....Не знаю,що змусило сісти за кермо в такому стані.... в мене ШОК, я незнаю що мені робити....
Бувають різні випадки і ситуації в житті, коли тверезий розум не працює якийсь час, хоча це не зрозумійте за виправдовування ... не коріть себе і спробуйте поспілкуватись з чоловіком насамперед ...

Если был на службе - дело плохо. Тем более, если уже занимается военпрокуратура - месяца 4 будет в подвешенном состоянии. Извините, если огорчила. Где муж служит? Могу узнать точнее

Привіт всім. Знаю що ніхто не допоможе мені, але просто хочеться виговоритися.... Сьогодні мене спіткав очередний «сюрприз» чоловік розбив машину. Сказав що був на підпитку, і вночі злетів з дороги. сам військовий, справою займається військова прокуратура. Чи може це грозити звільненням з роботи? Чим це все може закінчитися для нього? Маємо маленьку донечку , 4.5 місяців, наче почали вилазити з МФО,більшу частину боргів погасили, ще зовсім трішки залишилося. І тут знову така ср@ака. Я з дитиною в селі, а чоловік в Києві . Немає зараз чим платити за житло, поки живемо окремо щоб не знімати квартиру. Думали на осінь знову будемо жити разом...Так, розумію, машина- це залізо. І Слава Богу що залишився живий... Що ніхто не постраждав.....Але як таааак....Не знаю,що змусило сісти за кермо в такому стані.... в мене ШОК, я незнаю що мені робити....
А что Вы можете сделать?( тут несколько вариантов, либо впасть в истерику , думая только о своих обидах и разочарованиях, Либо... вспомнить что Вы семья , и не только осуждать,а и постараться поговорить с мужем и понять , что с ним происходит.... Вы не думаете, что он просто устал, Что ему тяжело,а возможно он корит себя в том что Ваша семья попала в нынешнее финансовое положение? ...Он же не робот и не выдуманный персонаж романов, он живой человек со своими слабостями и страхами

Если был на службе - дело плохо. Тем более, если уже занимается военпрокуратура - месяца 4 будет в подвешенном состоянии. Извините, если огорчила. Где муж служит? Могу узнать точнее
Не в робочий час.

Останнє редагування:
Прежде всего необходимо сесть и искренне поговорить с мужем,выяснить,почему так произошло,что послужило этому причиной,ведь не просто ж так он извините выпил и в таком состоянии сел за руль.А вдруг у него какие то проблемы,либо же он о чём то переживает.Вы же,как родной человек,поддержите его,не нужно мужа корить за это,ведь первопричина его поступка может быть какой угодно.И самое главное,не переживайте, всё наладится.У Вас же лялечка маленькая,за неё нужно думать,что малютке нужна мамочка.

Назад
Угорі