Кроме суда, что могут сделать мфо?

• Автор теми Автор теми shadowfiend
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Вам ще до суду далеко, ви краще думайте про те, як ви завтра підете банк закривати карточки
Думайте про те, як завтра купити нові сімкарточки своїм родичам
а я не користуюсь тими картками які вказані в мфо)
і ще таке запитання, я б з допомогою родичів міг би закрити всі мфо, але чи варто це робити, я так розумію моя сума в 200000 може зменшитись вдвічі

а я не користуюсь тими картками які вказані в мфо)
і ще таке запитання, я б з допомогою родичів міг би закрити всі мфо, але чи варто це робити, я так розумію моя сума в 200000 може зменшитись вдвічі
не варто. вы ничего не поймете, если родня за вас все отдаст. и да со временем можно закрыть дешевле.

Доброго дня, був у відчаї бо маю 27 мікрозаймів на загальну суму 200000, старався всюди пролонговувати, щоб не було прострочки, але зараз вже не маю змоги платити всюди, натрапив на компанію пік, хотів до них звернутись, але вирішив почитати відгуки, і натрапив на цей форум, багато вже почитав, і зрозумів, що мікрозайми це не так страшно як здається,
у вас все как у меня было) прям по буквам) только шараг меньше и по телам тоже)
маю на увазі кредити
да тут у всех такая же ситуация была) и есть)

Доброго дня, був у відчаї бо маю 27 мікрозаймів на загальну суму 200000, старався всюди пролонговувати, щоб не було прострочки, але зараз вже не маю змоги платити всюди, натрапив на компанію пік, хотів до них звернутись, але вирішив почитати відгуки, і натрапив на цей форум, багато вже почитав, і зрозумів, що мікрозайми це не так страшно як здається, але маю декілька питань, можливо хтось є з юристів, хто підкаже.
Чи є чого боятись від мфо, крім суду? (це ж все-таки договір про те, що я маю повернути гроші їм, і не роблю цього)
і чому мала вірогідність того, що вони в суд подадуть?
Деякі люди радять звернутись до юриста, чи справді це потрібно робити?
і можливо якісь ще поради дасте на рахунок мфо.
завчасно вибачаюсь, якщо створив банальну тему для форуму.
Закройте, заблокируйте соцсети.

І ви вже закрили, чи ще досі маєте мікрозайми?

Зробив вже так
было 9, сейчас 7. срок еще маленький, чтобы все закрыть. всего 4 - 5. пошел как раз период когда шараги поняли, что заработать не выйдет, значит надо хотя бы выйти в ноль со мной, чтобы бабло не потерять.

и планирую за год полтора все позакрывать. но есть сараи, которые принципиально не буду закрывать - чтобы показать, что их некоторые методы не работают. не должны применяться в принципе. врядли поймут, им на меня насрать) но я себя в обиду не дам. как-то так.

але не можу зрозуміти чому вони не можуть мені нічого зробити, якщо я підписав договір і зобов'язався повернути гроші за 30 днів
Подписал договор собственноручно , или через смс ?

Подписал договор собственноручно , или через смс ?
Смс
Ще таке питання, якщо я реєструвався в мфо за допомогоб банк ід, то електронний підпис буде вважатися як підпис документів, чи ні?

Останнє редагування:
Назад
Угорі