Кроме суда, что могут сделать мфо?

• Автор теми Автор теми shadowfiend
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K

shadowfiend

Форумчанин
Дописи
66
Реакції
19
Бали
3565
shadowfiend не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, був у відчаї бо маю 27 мікрозаймів на загальну суму 200000, старався всюди пролонговувати, щоб не було прострочки, але зараз вже не маю змоги платити всюди, натрапив на компанію пік, хотів до них звернутись, але вирішив почитати відгуки, і натрапив на цей форум, багато вже почитав, і зрозумів, що мікрозайми це не так страшно як здається, але маю декілька питань, можливо хтось є з юристів, хто підкаже.
Чи є чого боятись від мфо, крім суду? (це ж все-таки договір про те, що я маю повернути гроші їм, і не роблю цього)
і чому мала вірогідність того, що вони в суд подадуть?
Деякі люди радять звернутись до юриста, чи справді це потрібно робити?
і можливо якісь ще поради дасте на рахунок мфо.
завчасно вибачаюсь, якщо створив банальну тему для форуму.

Ничего не боятся) Читай инфу по всем своим мфо) родным лучше правду рассказать… тут есть все инфа) а ещё забыл, забей)))

Доброго дня, був у відчаї бо маю 27 мікрозаймів на загальну суму 200000, старався всюди пролонговувати, щоб не було прострочки, але зараз вже не маю змоги платити всюди, натрапив на компанію пік, хотів до них звернутись, але вирішив почитати відгуки, і натрапив на цей форум, багато вже почитав, і зрозумів, що мікрозайми це не так страшно як здається, але маю декілька питань, можливо хтось є з юристів, хто підкаже.
Чи є чого боятись від мфо, крім суду? (це ж все-таки договір про те, що я маю повернути гроші їм, і не роблю цього)
Юристы и адвокаты пока не нужны) все нормально, читай и общайся , тут помогут, зуб даю

пролонгировали? проценты выплачивали? ..

Перестаньте лонгувати, закрийте банківські картки які засвітили в мфо і падайте на мороз на пару місяців. Там далі підуть пропозиції закрити за тіло. Не шукайте зараз ніяких юристів, вас тупо швирнуть на гроші

Перестаньте лонгувати, закрийте банківські картки які засвітили в мфо і падайте на мороз на пару місяців. Там далі підуть пропозиції закрити за тіло. Не шукайте зараз ніяких юристів, вас тупо швирнуть на гроші
але не можу зрозуміти чому вони не можуть мені нічого зробити, якщо я підписав договір і зобов'язався повернути гроші за 30 днів

але не можу зрозуміти чому вони не можуть мені нічого зробити, якщо я підписав договір і зобов'язався повернути гроші за 30 днів
Можуть дзвонити, можуть писати тупорилі смс, присилати макулатуру. І взагалі, приділіть час вивченню форуму.
Тобто?
Morfius, а Юристи на форумі перевірені часом та справами??
Я в курсі, але навіщо юрист на початку прострочок?

Morfius, Я знаю,що Ви знаєте ?,просто не Вам адресоване була відповідь... ???Звісно,на початку юрист не потрібен,але спокійніше новачку знати ,що наш форум забезпечує і юридичною допомогою.

Маю на увазі, що пролонгував, але не всі кредити, деякі простро прострочені

можливо, Ви, можете пояснити?
ответ прост как у японцев. если проблема не решается . можно ее не решать. появится возможность, порешаете.
выше головы не прыгнуть, а жизнь одна.

Маю на увазі, що пролонгував, але не всі кредити, деякі простро прострочені

можливо, Ви, можете пояснити?
Спробую пояснити, можливо не прям як пише закон, та думаю суть передам. Кредит - то є цивільна угода, основою якої є добровільна згода обох сторін. Тобто вам добровільно дали гроші, ви так само добровільно віддаєте. Якщо щось йде не так, то тре йти до суду. Мфо рідко йдуть до суду.

тепер зрозумів, і як я зрозумів з прочитаного на форумі, навіть у суді у мфо шансів мало?)
пусть докажут что договор действителен, и что вы у них что то брали. если еще и в электронном виде... практически его и не было. момент: чтобы и вы этот факт не признали сами. либо позже выплатите за тела нелонгированные кредиты. когда получится это сделать. а сейчас можно не разрываться на британский флаг. не мудро это.

тепер зрозумів, і як я зрозумів з прочитаного на форумі, навіть у суді у мфо шансів мало?)
Вам ще до суду далеко, ви краще думайте про те, як ви завтра підете банк закривати карточки
Думайте про те, як завтра купити нові сімкарточки своїм родичам

Назад
Угорі