Кріпсі погрожують

• Автор теми Автор теми tolik2499
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 100

tolik2499

Читач
Дописи
7
Реакції
3
Бали
3
tolik2499 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочення у кріпсі 24 дні, тіло 300, в хочуть 1200 приходять такі повідомлення, дзвонять до родичів Як на це реагувати? Чи до кого звернутися?

Вкладення

• Screenshot_2026-07-03-09-45-04-888_org.telegram.messenger.webp
    Screenshot_2026-07-03-09-45-04-888_org.telegram.messenger.webp
    5.2 Кб · Перегляди: 47
Міліон тем про це.Не лінуйтесь прочитати на форумі.В них нічого не міняється

Міліон тем про це.Не лінуйтесь прочитати на форумі.В них нічого не міняється
Я вже начитався багато, але таке бачу вперше, реально можуть приїхати чи це просто казки для залякування?

Я вже начитався багато, але таке бачу вперше, реально можуть приїхати чи це просто казки для залякування?
Ніхто нікуди не буде приїжати.Їх максимум це терор по телефону вас і ваше оточення

Ніхто нікуди не буде приїжати.Їх максимум це терор по телефону вас і ваше оточення
Може можна кудись поскаржитися на них Щоб вони затихли? чи просто ігнорувати і чекати коли запропонують тіло?

Може можна кудись поскаржитися на них Щоб вони затихли? чи просто ігнорувати і чекати коли запропонують тіло?
Не знаю чи на них щось подіє,вони ж не законні.Попробуйте якщо хочете
А саме краще це ігнор

Просрочення у кріпсі 24 дні, тіло 300, в хочуть 1200 приходять такі повідомлення, дзвонять до родичів Як на це реагувати? Чи до кого звернутися?
Я пережила терор бітів , якщо я пережила думаю і їм це переживете. Збирайте гроші . Всім кажіть шо шахраї , я ще писала заяву в поліцію, але поліція нічо не зробила 🤣У-_Україна. На 50-55 день самі до вас подзвонять і захочуть 1,5 тіла +- .в мене в них теж є кредит який я не брала , це зробив колишній. Але тіло там не дуже велике десь 200 чи 250

Назад
Угорі