Сашкаааа
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1233
- Реакції
- 742
- Бали
- 2805
Сашкаааа не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А ось для чого були кредити ....це про мене ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ось для чого були кредити ....це про мене ???
Собствєнна ноу) но хай буде такА ось для чого були кредити ....
Правильно.це про мене ???
А потім хтось ще говорить, що жінки меркантильні ???Правильно.
Не можна чоловікам доручати такі відповідальні справи...нехай якоюсь фігньою краще займаються...ну типу купують квартири, машини і решта дрібязку.
Життя несправедливе.А потім хтось ще говорить, що жінки меркантильні ???
Але я оцінила хід твоїх думок, мені подобається. Лайкпадпіска!Життя несправедливе.
Але ж класне
Тобто Ви просто хотіли легких грошей, замість того, щоб пошукати нормальну роботу. Ну так буває)
Тобто Ви просто хотіли легких грошей, замість того, щоб пошукати нормальну роботу. Ну так буває)
в декреті нормальної роботи не знайдеш) я реально думала що можна так зароблятиТобто Ви просто хотіли легких грошей, замість того, щоб пошукати нормальну роботу. Ну так буває)
Это такая схема. Сейчас подобных сервисов очень много и они появляются почти каждый день, рассчитывая на наивных людей, которых легко обмануть.Я не звертаю уваги на пусті балачки
Я гроші виводила 2 рази, ну а потім так склалось
Такой себе заработок((( обидно конечно, но это не конец жизни)в декреті нормальної роботи не знайдеш) я реально думала що можна так заробляти
Вообще по-хорошему в Интернете можно зарабатывать, но по другому. К примеру, вы умеете грамотно писать, знаете языки, значит можно работать с текстами. Или обладаете другими навыками. Подумайте, что вы умеете делать и исходя из этого пляшите. Только не ищите мгновенных денег. Так не бывает. Если предлагают быстро и много за ерунду, развод на деньги.в декреті нормальної роботи не знайдеш) я реально думала що можна так заробляти