Кредити в МФО через роботу в інтернеті

• Автор теми Автор теми Лера Лера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K
Я так зрозуміло, що це було по типу отої фігні, що була популярна минулого літа. Vimedios, наче якось так воно звалось?

Я не один, а одна… я намагалась бути максимально обережна в своїх висказуваннях, але я все ж таки запитаю, чим Ви керувались, коли шукали такий заробіток?!!!
Пора менять ник на боржничка))
То что она попалась на это развод, не удивительно. Сейчас куда не глянь, куча объявлений лёгкий заработок в интернете. Вот она и стала жертвой всего этого.
Думаю она усвоила урок,и больше искать лёгких денег не будет

То что она попалась на это развод, не удивительно. Сейчас куда не глянь, куча объявлений лёгкий заработок в интернете. Вот она и стала жертвой всего этого.
Я помню эту тему все блоХеры роздували (если это то, что я думаю)

Я так зрозуміло, що це було по типу отої фігні, що була популярна минулого літа. Vimedios, наче якось так воно звалось?
Воно називається Wаlmart і також є схожа платформа Target
Я не один, а одна… я намагалась бути максимально обережна в своїх висказуваннях, але я все ж таки запитаю, чим Ви керувались, коли шукали такий заробіток?!!!
Чим я керувалась, тим що без прикладання якихось зусиль на мій рахунок упаде не маленька сума грошей

Вкладення

• Screenshot_2023-07-25-14-55-30-104_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2023-07-25-14-55-30-104_com.android.chrome.webp
    28.5 Кб · Перегляди: 36

Чим я керувалась, тим що без прикладання якихось зусиль на мій рахунок упаде не маленька сума грошей
Тобто Ви просто хотіли легких грошей, замість того, щоб пошукати нормальну роботу. Ну так буває)

А, ну типу того) так тип пирамідка. Ви не подумайте, зовсім не хочу вас обхаяти. Доречі, багато моїх знайомих повелись також на таке. Я й також задумувалась...

Это из разряда, когда мне второй год пытаются донести, что я не «лікар», а «лікарка» ???

Тобто Ви просто хотіли легких грошей, замість того, щоб пошукати нормальну роботу. Ну так буває)
Та, я пам'ятаю як тіки вони з'явилось, скільки людей валили туди. В мене навіть батько задумувався...бо така наша людська природа...

Названия не смутили вас? Хорошо не Google и Apple назвались :)

Шахраї.
А у вас не було думки сходити з цим всім в поліцію?
Розумію що толку не буде,але хоч ,щоб знали люди цих ,,героїв,,.
А легше написати заяву на сайті https://cyberpolice.gov.ua/
[POSTS=3000]Не даремно ж тебе всі мудрою називають :yes2: ))) Ніхто не поцікавився як так що 80косарєй пофігу і ніяких рухів в той бік... все це так мутно тхне що ппц... я не меркантільна людина, але за 80к я би підняв увесь гарнізон мусорський [/POSTS]

Оффтоп
якраз на таксі і вечерю сума)
Оффтоп
Нагадало мені ще одного вояку... пам"ятаєш може Злой рок вродє... так той щось там писав за побачення, що тіпа в ресторані абись дівчина платила за себе ? ? сама ))) Ото мічта женсчіни мля )))

Я гроші виводила 2 рази, ну а потім так склалось
Так, але я спочатку перший раз вивела 900 грн , другий раз 3000 .
это не вы вывели, это они вас заманивали. почему бы не дать вывести человеку 3900, если он 80к принесет

Оффтоп
Нагадало мені ще одного вояку... пам"ятаєш може Злой рок вродє... так той щось там писав за побачення, що тіпа в ресторані абись дівчина платила за себе ? ? сама ))) Ото мічта женсчіни мля )))
Якісь безпонтові в нього мрії! Жінка може заплатити і за себе, і за кавалєра ?

Назад
Угорі