Щоденник Кредити в 24 МФО. Реальні варіанти вирішення цього питання

• Автор теми Автор теми hdzk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

hdzk

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
6
Бали
3
hdzk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. В мене є кредити у 24 конторах МФО. Тіло кредиту близько 150 тис грн. З відсотками там більше 250 тис вже. Кредити всі простроченні. Підкажіть будь ласка, які є реальні варіанти вирішення цього питання?

Це скоріше буде типу "ви такі не одні...", бо сама як кілька днів на форумі. В мене 25 кредитів(з усіма % космос просто.. як підрахувала все то була в паніці). Але кілька вже закритих за тіло, які самі запропонували через місяць приблизно. З іншими поки чекаю, сподіваюсь на адекватні пропозиції а не ті нереальні % і тримаю кулаки щоб без суду бо всеодно його боюсь. Тому, мабуть почитайте форум трохи - мені допомогло, трохи заспокоїлась. А там порад буде набагато більше. І щасти)

Добрий день. В мене є кредити у 24 конторах МФО. Тіло кредиту близько 150 тис грн. З відсотками там більше 250 тис вже. Кредити всі простроченні. Підкажіть будь ласка, які є реальні варіанти вирішення цього питання?
Доброго дня, напишіть які в вас мфо? Ви не одні еас багато, дуже багато тем, щоденників, не переймайтися, ми всі через це пройшли!

Доброго дня, напишіть які в вас мфо? Ви не одні еас багато, дуже багато тем, щоденників, не переймайтися, ми всі через це пройшли!
Ну то что я не одна, от этого не легче. Просто я нахожусь заграницей, боюсь последствий, говорят могут департировать если не платить.

Ну то что я не одна, от этого не легче. Просто я нахожусь заграницей, боюсь последствий, говорят могут департировать если не платить.
Сразу в окоп отправляют, тоже слышал.

Как вы себе это представляете)) конечно такого быть не может даже в теории) хотите закрывать - собирайте деньги, со временем МФО предлагают нормальные предложения закрытия . Так постепенно и закроете.

А по поводу всем тут известного Звільнемо, кто подскажет, вот у них на сайте куча судебных выигранных дел по банкротству, я проверяла несколько, они действительно есть в едином гос реестре судебных дел, как так, если это лохотрон?

Вы такое написали, какая депортации? Тут много кто за границей и ни чего читают форум и решают вопросы, вы же для, чего-то пришли спросить совет людей, странное поведение, мы все были в ужасных ситуациях и как видите живы....

Нахожусь за границей. Выезжала уже при наличии долгов.
Просрочки от 3 месяцев. 11 открытых мфо. Не депортировали.
Потихоньку погашаю.

Потихоньку погашаю.
Вы молодец, удачи вам! В начала война я поехала на заработки и были долги ни чего приехала через 4 домой по болезни мамы, но никто не депортировал!

А по поводу всем тут известного Звільнемо, кто подскажет, вот у них на сайте куча судебных выигранных дел по банкротству, я проверяла несколько, они действительно есть в едином гос реестре судебных дел, как так, если это лохотрон?
Доброго дня. Зайдіть у розділ на цьому форумі і все краще перечитайте перед тим як з ними співпрацювати. Я була ледь не влізла в подібну контору, але відвело. За ті гроші що їм потрібно платити можна закрити якусь частину боргів. Принаймні це моя думка.

Вы такое написали, какая депортации? Тут много кто за границей и ни чего читают форум и решают вопросы, вы же для, чего-то пришли спросить совет людей, странное поведение, мы все были в ужасных ситуациях и как видите живы....
Так вот именно, я пришла спросить совет. Где ваш совет? И в чем моё поведение странное? Если вы сидите здесь на сайте уже долго и в курсе всех событий, то я только зашла, и интересуюсь, как выбраться с этой ситуации и не грозит ли мне что то.
Потихоньку погашаю.
Это пока в суд не подали, а если подадут в суд, то как мне сказали возможна депортация, так как во время некоторых судов запрещается выезд заграницу.

Так вот именно, я пришла спросить совет. Где ваш совет? И в чем моё поведение странное? Если вы сидите здесь на сайте уже долго и в курсе всех событий, то я только зашла, и интересуюсь, как выбраться с этой ситуации и не грозит ли мне что то.

Это пока в суд не подали, а если подадут в суд, то как мне сказали возможна депортация, так как во время некоторых судов запрещается выезд заграницу.
Я спросила у вам какие мфо у вас и какие суммы как помочь если не видно?

Я выше спросила какие мфо, как помочь не зная проблем?

А кто сказал про депортацию? В Звильнемо?

По перше не панікуйте, то все чуш, в нас військовий стан ніхто ні заборонити виїхати за кордон, ні депортувати Вас не можуть. Якщо буде суд, то найстрашніше що можуть то це заблокувати ваші українські рахунки, якщо плануєте повернутися в Україну, то закривайте на вигідних для Вас умовах, багато мфо через деякий час будуть пропонувати закрити за тіло. З часом все закриєте, просто потрібно трішки терпіння. І моя Вам порада не розмовляйте з ними взагалі, це лише псуватиме нерви.

Я спросила у вам какие мфо у вас и какие суммы как помочь если не видно?

Я выше спросила какие мфо, как помочь не зная проблем?
24 МФО, Кредит плюс, Милове, танго, Амиго, аванс кредит, на все , легко, клт, кредит1, топ1, треба, Алекс, финсфера, егроши, минивео, май кредит, панго, старфин, сос, швидкогроши, монто, нови кредиты, бит капитал , би кредит . Тело кредита 150 тыс
А кто сказал про депортацию? В Звильнемо?
Уже не помню, я у многих консультировалась, говорили что если подадут в суд и если там будет большая сумма, то могут депортировать
По перше не панікуйте, то все чуш, в нас військовий стан ніхто ні заборонити виїхати за кордон, ні депортувати Вас не можуть. Якщо буде суд, то найстрашніше що можуть то це заблокувати ваші українські рахунки, якщо плануєте повернутися в Україну, то закривайте на вигідних для Вас умовах, багато мфо через деякий час будуть пропонувати закрити за тіло. З часом все закриєте, просто потрібно трішки терпіння. І моя Вам порада не розмовляйте з ними взагалі, це лише псуватиме нерви.
А как не разговаривать, как понять когда они будут предлагать выгодные условия?

если там будет большая сумма, то могут депортировать
Хто?
А как не разговаривать
Мовчки.
как понять когда они будут предлагать выгодные условия?
Вигідні - це ті що вам підходять.

Назад
Угорі