Кредити тиснуть зі всіх сторін. Потрібна порада

• Автор теми Автор теми Анна1994аа
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А вот это другое дело))). На меня тоже периодически накатывает, спасибо форумчанам, становится легче после поддержки таких же как и ты, людей с такими же проблемами)
Ето точно.
Post automatically merged:

А сколько у Вас МФО?
15_16.все навчалось с одного

Понятно. Ну это ещё так много) и по всем уже просрочка началась?
Нет. Но вот из сегодня, уже 3 платить нечем....

Понятно. Ну это ещё не так много) и по всем уже просрочка началась?
Мне кажеться больше уже не куда...

И все хотят денег, а денег нет. Зарплат і нет, и работьі нет

Не переживайте! Суд не страшен, исполнительная надпись оспаривается, а все остальное что говорят и пишут звонилки, это лишь плод их больной фантазии одноклеточных,и в реальной жизни не возможно)

Останнє редагування:
Не переживайте! Суд не страшен, исполнительная надпись оспаривается, а все остальное что говорят и пишут звонилки, это лишь плод из бальной фантазии одноклеточных,и в реальной жизни не возможно)
Как написать в нацком? Дайте ссьілку ктото. Чтоб правильно и туда попасть. Спасибо зараннее

33 дня просрочки. Cly кредит. Говорят что подали.
110 дней уже по этим дыбилам..сначала звонило чм0-орало в трубку бери деньги и плати 19000 с 4000,написала на них в нацком сразу поменяли позицию 4000+1440...пока платить не собираюсь,не х*р было хамить звонят раз в месяц...что то там орут..типа мы вам списание сделали...письмо заказное не забрали,с просьбой предоставить договор..пусть пока гУляют,пока я не разбогатею

Как написать в нацком? Дайте ссьілку ктото. Чтоб правильно и туда попасть. Спасибо зараннее
написать письмо:
Я, /////////, підвержений тиску Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

ТОВ" "стверджує що кредит мені був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних

Прошу відповідь надати на почту.......
Дата и ФІО

110 дней уже по этим дыбилам..сначала звонило чм0-орало в трубку бери деньги и плати 19000 с 4000,написала на них в нацком сразу поменяли позицию 4000+1440...пока платить не собираюсь,не [censure] было хамить звонят раз в месяц...что то там орут..типа мы вам списание сделали...письмо заказное не забрали,с просьбой предоставить договор..пусть пока гУляют,пока я не разбогатею

написать письмо:
Я, /////////, підвержений тиску Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

ТОВ" "стверджує що кредит мені був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних

Прошу відповідь надати на почту.......
Дата и ФІО
А на сайт какой?

Простите, а ссьілку именно можно, чтоб туда написать?

Шановна,неспішіть кудись писати у вас тільки початок через деякий час вони самі запропонують тіло,а рідню вони вже шукають 100 відсотків,краще грайте на випередження як готувати родичів до цього на форумі є,боятися не потрібно бо зробите ще більше помилок,на форумі багато людей з річною прострочкою і живі-здорові,тримайте себе в руках,ви вже з нами,читайте і насолоджуйтесь
:+1::кофе::pravila:

Могут,и что,я уже пережила один,и ничо,только в суд они подают совсем другие суммы,гараздо меньше,и при наличии хорошего адвоката,можно выйти без потерь.У меня походу был не очень,но и то сбил сумму.Жду когда передатут решение исполнителям.А там будет видно.
Не напомните с кем судились и каков результат?))

Шановна,неспішіть кудись писати у вас тільки початок через деякий час вони самі запропонують тіло,а рідню вони вже шукають 100 відсотків,краще грайте на випередження як готувати родичів до цього на форумі є,боятися не потрібно бо зробите ще більше помилок,на форумі багато людей з річною прострочкою і живі-здорові,тримайте себе в руках,ви вже з нами,читайте і насолоджуйтесь
:+1::кофе::pravila:
Так всі майже знають, один тато в невідомості.

Писати до Нацкомфіну без варіантів , мені відписали щоб зверталася до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у сфері захисту персональних даних вулиця Інститутська ,21/8 м.Київ ,01008 ,ще не писала ,але буду , спробуйте й ви

Доброго дня всім учасникам форуму. Склалася в мене така життєва ситуація, на протязі року набирала купу мікрозаймів. Спочатку взяла один, потім інший щоб проплатити відсоток першого, і так назбиралося вже більше 16. Затримали зарплату в чоловіка одного місяця і все пішло шкереберть. Щось змогла проплатити, а декілька залишилось. Із тіла кредиту на одному из мікрозаймів за 33 дні просрочки виросло 19000 тисяч гривень. Дзвонила до них, казала що не маю таких грошей. Так от вчора вони зателефонував, і сказали що передають документи на суд. Чекати повістку. Порадьте що робити, куди звертатися. Маю двох діток. І чесно кажучи виходу не бачу.
Забийте на них. Нікуди вони не подадуть.Тим більше на ранніх термінах прострочок.
Окрім дзвінків, смс і листів на адресу прописки - нічого вони не можуть.
А з часом самі вирішите чи варто їм взагалі щось платити.
А якщо є переплати по займам - взагалі слати їх нах0й.

Так всі майже знають, один тато в невідомості.
Пишіть відразу не чекайте ,у мене проблеми , мої фото з паспортом та з співробітниками в одній рамці пopнoграфічного змісту ,колеги сердяться , фото надіслали по вайберу та в соціальні мережі , місцева поліція ігнорує , тому не зволікайте ,краще бути підготованими

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі