Світлана055
Форумчанин
- Дописи
- 50
- Реакції
- 15
- Бали
- 3565
Світлана055 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допоможіть, я вже незнаю що робити, мені 18 років, так вийшло що набрали з чоловіком кредитів, був час коли чоловік не працював, і взяли перше 1000,віддали,потім 2000 віддали, потім 5000 вже не мали як віддати, і взяли ще один 10000, з яких 5000 віддали, а 5000 знову потратили, потім треба було 10000 погасити взяли 15000,віддали за той 12 чи 13 тис, і так пішло поїхало там треба платити вже не було де взяти так багато і взяли в декількох там по 5000 по 2000, 3000 і набрали десь 18 кредитів загалом, сума була 100000грн.
Спочатку думали ну от будем помаленько віддавати, якось почучуть і віддамо
Але зараз вже на деяких кредитах прострочки по 10 днів, мені постійно надзвонюють, по 100000 раз в день купа номерів, я не беру трубку бо боюсь знаю що будуть кричати, а що я їм скажу? Не буду ж я казати от завтра заплачу, якщо я немаю чим, вони ж потім знову будут дзвонити, мені приходять смс що справи передають колекторам, саме більше я боюсь щоб не надійшов лист по моєму місцю прописки, тому що дізнаться усі мої рідні я цього дуже не хочу, так як я і так постійно на нервах, стривожена, не хочу цих моралів від родичів, я взагілі незнаю як ми з цього маємо вилізти, чоловік ходить на 3 роботи, цілими днями не має дома, я з дитиною дома, постійно на нервах, не їм, не сплю вже багато раз задумувалась про самогубство, але на кого я залишу свою донечку, тай чоловікові прийдеться коедити всерівно сплатити і думаю що зроблю його життя ще важчим.
Я в такому відчаї, і так виню себе за те що ми набрали ті кредити, якщо колись зможу віддати то навіть чути про кредиты не хочу, порадьте як себе заспокоїти, хоча це дуже важко, щей постійно приходять відмови з картки банківської, намагаються гроші зняти, а їх нема.
Якщо я поміняю місце приписки то не буде надходити по старому місці???
Чи можуть вони прийти додому, чи десь надворі підловити???
Я в коледж поступила, там будуть знати?
Хто в такі ситуації був, підтримайте будь ласка.
Прошу не критикуйте, бо знаю що самі винні, але і так важко ?????
Спочатку думали ну от будем помаленько віддавати, якось почучуть і віддамо
Але зараз вже на деяких кредитах прострочки по 10 днів, мені постійно надзвонюють, по 100000 раз в день купа номерів, я не беру трубку бо боюсь знаю що будуть кричати, а що я їм скажу? Не буду ж я казати от завтра заплачу, якщо я немаю чим, вони ж потім знову будут дзвонити, мені приходять смс що справи передають колекторам, саме більше я боюсь щоб не надійшов лист по моєму місцю прописки, тому що дізнаться усі мої рідні я цього дуже не хочу, так як я і так постійно на нервах, стривожена, не хочу цих моралів від родичів, я взагілі незнаю як ми з цього маємо вилізти, чоловік ходить на 3 роботи, цілими днями не має дома, я з дитиною дома, постійно на нервах, не їм, не сплю вже багато раз задумувалась про самогубство, але на кого я залишу свою донечку, тай чоловікові прийдеться коедити всерівно сплатити і думаю що зроблю його життя ще важчим.
Я в такому відчаї, і так виню себе за те що ми набрали ті кредити, якщо колись зможу віддати то навіть чути про кредиты не хочу, порадьте як себе заспокоїти, хоча це дуже важко, щей постійно приходять відмови з картки банківської, намагаються гроші зняти, а їх нема.
Якщо я поміняю місце приписки то не буде надходити по старому місці???
Чи можуть вони прийти додому, чи десь надворі підловити???
Я в коледж поступила, там будуть знати?
Хто в такі ситуації був, підтримайте будь ласка.
Прошу не критикуйте, бо знаю що самі винні, але і так важко ?????