Кредити - розвага для багатих

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 412

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
249
Реакції
281
Бали
3725
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не знайшла розділу "Флудилка", пишу сюди)))
Я тут прочитала про вп і пенсію в 2500 грн. І так собі подумала, що цієї суми не стане навіть оплатити відсотки в якихось швидкогрошах.
Я на початку місяця оплатила 6000 кредиткасі лише %. Це ж ціла мінімальна зп!

Якщо порахувати усі оці "під 1% вдень", то кредити беруть заможні люди. Чи мають брати лише заможні 😄

Для бідних, хто сидить на мінімальці, пенсіонерів існують депозити. 10-15% річних з 10тис грн для багатих нєачьом, але для пенсіонера +1500 грн мінус податок 23% - 1150 грн доходу - це ж пів пенсії!

Виходить, всі ми тут багатії😅

Або тупі.
Виходить, всі ми тут такі 😆
В я думаю:чи мені до красівих, чи мені до багатих,про тупих мені в голову не приходило

Не знайшла розділу "Флудилка", пишу сюди)))
Я тут прочитала про вп і пенсію в 2500 грн. І так собі подумала, що цієї суми не стане навіть оплатити відсотки в якихось швидкогрошах.
Я на початку місяця оплатила 6000 кредиткасі лише %. Це ж ціла мінімальна зп!

Якщо порахувати усі оці "під 1% вдень", то кредити беруть заможні люди. Чи мають брати лише заможні 😄

Для бідних, хто сидить на мінімальці, пенсіонерів існують депозити. 10-15% річних з 10тис грн для багатих нєачьом, але для пенсіонера +1500 грн мінус податок 23% - 1150 грн доходу - це ж пів пенсії!

Виходить, всі ми тут багатії😅
В Ви щє й в математиці добре петраєте,значить і багаті і розумні

Кредити - розвага для багатих
Я цю думку постійно намагаюся донести людям на форумі, але мене не чують:

Якщо в тебе немає грошей сьогодні, то звідки вони візьмуться завтра, ще й із відсотками?
У "бонус" отримаєш ще й дзвінки колекторів твоєму оточенню та зіпсовані нерви й стосунки.
Ситуації бувають різні, але треба працювати над собою й розраховувати лише на свій заробіток.

скорее не багатые, а с низкой финансовой грамотностью
и как показывает практика, чем беднее страна - тем успешнее такие бизнесы

Про бОгатих:

1763739549481.webp

думаю, все сказане вище - це мікрокредитів з шаленими відсотками.., у банків все лояльніше, але якщо брати, то треба чітко розуміти, що доведеться повертати в строк. В іншому випадку буде те, що маємо (для нас, адвокатів робота)))

Доброго вечора. В студентські роки був в мене товариш, мама якого була головою одного з районних судів, так як у мене пересадка була в Дніпрі то частенько спочатку заскакували до нього додому. А вона така тітка з почуттям гумору була і все казала "хлопці не думайте й не лізьете на держ. службу, поки є любителі жити в борг, розлучатися та ділити майно у адвокатів робота буде завжди. А головне ніяких тобі керівників над тобою !". Пройшли роки....а нічого не змінилося. Тільки погіршилося.... МФО з'явилися та кредит можна отримати лежачи на дивані.....

думаю, все сказане вище - це мікрокредитів з шаленими відсотками.., у банків все лояльніше, але якщо брати, то треба чітко розуміти, що доведеться повертати в строк. В іншому випадку буде те, що маємо (для нас, адвокатів робота)))
є оселя - 20 років +20% перший внесок
Якщо цю саму суму ставити на депозит щомісяця, то потрібна сума назбирається за 10 років. Можна купити квартиру за готівку без внеску.

Так! Але приплюсуємо сюди 10 рочків орендної плати за житло, яке ми будемо винаймати.... і що отримаємо в сухому залишку?

Так! Але приплюсуємо сюди 10 рочків орендної плати за житло, яке ми будемо винаймати.... і що отримаємо в сухому залишку?
Ну я про випадок, коли людина живе у власній однокімнатній. Створює сім'ю, народжується дитина. Треба розширювати житплощу. Купляють дво-трьокімнатну по є оселі.
Якщо оренда за 25 к, то ясень пень що вигідніше єоселя. Така сама квартира буде 12-15 тис на 20 років (я рахувала для коллеги переселенця). Але де гарантія, що він буде 20 років жити в нашому місті? Це просто обласний центр на заході країни. А кредит прийдеться оплачувати. А якщо прилетить? Все одно оплачувати пів робочого життя

Назад
Угорі