Кредити плюс і офіційна вимога

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Ну а если пришлют? Ну что тогда изменится? Сразу оплатить, или договориться не выйдет.
Ждать и сносить ИНН. Вот и всё.
В мене тіло 15...хочуть 37...я робила пролрнгацію 5...навіть не знаю що домовлятися.......а буде ін знесем..

поки нема бажання)на морозі. зараз від фактора по 20 дзвінків на день і листи. Оточення не скаржиться, може не кошмарять їх, а може всі вже звикли.

ні, прислали листа шо авентус передав фактору
Если фактору передали,то это праздник тогда,так как у фактора никаких доказательств и прав на долг нету, соответственно и документального подтверждения тоже нет.Так что можно открывать шампусик и праздновать

Підкажіть будь ласка,кред плюс направляють листа з офіційною вимогою про повернення боргу.Кому таке слали?Якщо звичайним листом ,то все ясно.А якщо рекомендованим?До чого готуватися?готувати гроші на повернення боргу????
Доброго вечора! Мені кредит+ прислав вимогу про добровільне погашення, якщо не буде погашення передають до натаріуса.І смс було слідом дають 7 днів на погашення а що потом незнаю гасити нема пока чим ,хворію все йде на лікарню.Тіло 1500 нарахували 4500 було 2 пролонгації просрочка 4 місяці. Буду чекати що вони вчудять.

Доброго вечора! Мені кредит+ прислав вимогу про добровільне погашення, якщо не буде погашення передають до натаріуса.І смс було слідом дають 7 днів на погашення а що потом незнаю гасити нема пока чим ,хворію все йде на лікарню.Тіло 1500 нарахували 4500 було 2 пролонгації просрочка 4 місяці. Буду чекати що вони вчудять.
Выздоравливайте, и не берите дурного в голову. Слепят ИНН, точно заранее не будут предупреждать. Здоровья Вам.

Ну раз 15 теперь дают значит все ок!
Ато я переживал как они там без моих денег?мож отдать чтоб помиру не пошли
:pravila: -1

От і я не знаю. Зараз $ не має.В мене тіло 15 а хочуть 37.Була пролонгація на 5000 тисяч.Чк з ними поступить навіть не знаю...
Думала у них 12к максимум
Или они в этом году увеличили лимит?
Я точно вам не скажу.Але я брала 15.

Мне тоже приходили смс и всё,я их в игнор и досвиданье

Мені авентус в липні прислав замовним листом теж таку вимогу, а в жовтні продали кредит капіталу.
Тіло 2300 грн, пролонгація ми було більше ніж тіло
Капітал кашмарить зараз всіх, прислали документи, договір і гарантійку, яку їх не просили
Платить не буду, хай позвонять)) колись тай відпадуть
Надіюсь

Мені авентус в липні прислав замовним листом теж таку вимогу, а в жовтні продали кредит капіталу.
Тіло 2300 грн, пролонгація ми було більше ніж тіло
Капітал кашмарить зараз всіх, прислали документи, договір і гарантійку, яку їх не просили
Платить не буду, хай позвонять)) колись тай відпадуть
Надіюсь
А в цей час ніяких пропозицій не поступало лояльних?

А в цей час ніяких пропозицій не поступало лояльних?
Було)) їм здалось шо дуже лояльно до мене віднеслись))
Тіло 2300, вимагають 9000, гарантійку на 7000)))
Пролонгацій було десь на 5000грн може трошки менше
Вони мені звонять і кричать в трубку, а от з родичів що знайшли требують з них кошти))))))
Я так поняла шо той кредит капітал придурки ще ті))) фактор такого не чудив, вони з мене тільки требують)))

Було)) їм здалось шо дуже лояльно до мене віднеслись))
Тіло 2300, вимагають 9000, гарантійку на 7000)))
Пролонгацій було десь на 5000грн може трошки менше
Вони мені звонять і кричать в трубку, а от з родичів що знайшли требують з них кошти))))))
Я так поняла шо той кредит капітал придурки ще ті))) фактор такого не чудив, вони з мене тільки требують)))
В мене тіло 15 пролонгацій на 5000 а хочуть 37

В мене тіло 15 пролонгацій на 5000 а хочуть 37
У вас проданий вже борг? Вибачте може писали, я не побачила

Ну їх можна понять і простить)) особливо як і так коштів немає, останнє їм не віддам хоч би що вони робили
Хватить, я і так морально то все терплю

Назад
Угорі