Щоденник Кредити(( набридло платити пролонгації

• Автор теми Автор теми laco4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 938

laco4ka

Форумчанин
Дописи
19
Реакції
2
Бали
848
laco4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім!
Що маю фін бар, аванс кредит, сендкредіт та стар фін, тіла 3000-5000 грн.
Аванс кредит та сендкредит прострочення вже більше двох тижнів ( мізки виносять капець, дзвінки, погрози та таке інше)
Інші ще ні, крім фін бар, скоро вийде …
Платила пролонгації, але реально набридло, вже не одне тіло їм заплатила, реально хочу жити а не тільки платити їхні хотелки!
Скажіть будь ласка, що від ціх контор очікувати? Як сильно турбують оточення? Чи тільки лякають?
Щиро дякую за підтримку та відповіді!

laco4ka, вы больше, чем за год с момента регистрации так и не поняли, что нельзя платить пролонгации?

laco4ka, вы больше, чем за год с момента регистрации так и не поняли, что нельзя платить пролонгации?
Так ще тоді вибралась з тих кредитів, а потім сталось що втратила роботу та набралася знов, бо не було за що знімати житло (( постійно платила ці пролонгації і все терпець урвався, це реально викид грошей на вітер(( толку ніякого, але хочу розуміти що це за тварі і як себе поводять? Бо по розмовам по телефону не дуже приємні істоти( вже навіть написала заяву до НБУ та кіберг поліцію!

Так ще тоді вибралась з тих кредитів, а потім сталось що втратила роботу та набралася знов, бо не було за що знімати житло (( постійно платила ці пролонгації і все терпець урвався, це реально викид грошей на вітер(( толку ніякого, але хочу розуміти що це за тварі і як себе поводять? Бо по розмовам по телефону не дуже приємні істоти( вже навіть написала заяву до НБУ та кіберг поліцію!
Всі вони однакові, якщо з ними спілкуватися. Не має сенсу цього робити взагалі, якщо виходите на прострочки

Здравствуйте всем😀
У меня тоже просрочка Стар фин и сендкредит уже 4 дня это одно и тоже.
Шлют разные смски ,вчера звонила оператор ненормальная баба как начала орать это треш.
Угрожают что позвонят контактным .
Я написала жалобы на них куда только можно!!
Буду ждать и потом договориться за тело .
Трубку не беру ,вчера уже взяла ......пипец.

Здравствуйте всем😀
У меня тоже просрочка Стар фин и сендкредит уже 4 дня это одно и тоже.
Шлют разные смски ,вчера звонила оператор ненормальная баба как начала орать это треш.
Угрожают что позвонят контактным .
Я написала жалобы на них куда только можно!!
Буду ждать и потом договориться за тело .
Трубку не беру ,вчера уже взяла ......пипец.
Запропонують самі тіло, почекати треба. Від дзвінків нікуди не дінешся, антиспам вам і родичам в допомогу. В мене десь плюс-мінус місяць протермінування. Вчора за тіло закрив санкредит, сьогодні закрили в кабінеті і зразу за тіло старфін запропонували, але поки немає можливості

Запропонують самі тіло, почекати треба. Від дзвінків нікуди не дінешся, антиспам вам і родичам в допомогу. В мене десь плюс-мінус місяць протермінування. Вчора за тіло закрив санкредит, сьогодні закрили в кабінеті і зразу за тіло старфін запропонували, але поки немає можливості
А вони комусь крім Вам дзвонили?

А вони комусь крім Вам дзвонили?
Дзвонили вроді як мамі брату сестрі, але я точно не можу сказати чи саме старфін дзвонив, бо МФО в мене багато. Ці другі хто за тіло запропонував. Перші були кредит7 я їх закрив і санкредит закрив. А з старфіном не знаю що робити, поки коштів нема

Сан кредит просроченный 17 дней .
Предложили закрыть за тело сегодня закрыла .
4000

Вже запропонували сан кредит тиждень протермінування тіло кредиту та фін бар більше двох тижнів теж тіло кредиту, в цьому місяці закрию їх)

Назад
Угорі