Кредити МФО как с ними боротся

• Автор теми Автор теми Альончик
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Змініть сімкартку і буде вам щастя)

у меня в ксиоми в настройках есть блокировка всех незнакомых номеров-жизнь сказка)))

Програма антиколлектор допомогає

Альончик, как по мне,главное перестать,воспринимать,данную жизненную ситуацию,как главную халепу,что у Вас происходит.
Вспомнить,что в жизни-куча,разных,вызовов.
и что не только это,нужно решать,но и не забывать,жить полноценно.
Этот случай,как и все,предыдущие и будущие,решится.
Иначе-не может быть.

Представляете да. Около часа ни одного звонка. Ещё раз спасибо! Буду теперь знать.
Да пожалуйста ! При автодозвоне лучшее ср-во выдернуть симку из сети , на некоторое время , со стационарными проблема !!! Кстати друзья с киевстар , подсказали !

Может но сна нет
Ми живемо всі в сім'ї з телефонами при беззвучному режимі і нічого, звикли. Іноді це погано, бо пропускаєш дзвінки, але ввійшло в звичку частіше туди заглядати. До всього можна пристосуватись! Якщо борг не ваш, не беріть слухавку зовсім. Або якщо взяли, то включіть " бешенного бизона" і кричіть, щоб у них перепонки полопали, що якщо ще раз мені подзвоните, то напишите в поліцію, прокуратуру, в нацком, папі римському і т.д. Головне не зупинятись, а застрочити їх, показати, що ви обізнана, не з лякливих! Повірте, я спочатку слухала, а потім почала кричати на них так, що вони почали перші кидати слухавку. Місяць ніхто не дзвонить. В сина, доречі, 20 МФО. Я пройшла все з цими козлами з мфо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі