Кредити і надзвичайний стан чи можуть кредитори "іти в наступ"?

• Автор теми Автор теми Валюшка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Якби я в цьому розбиралася...Я ж і написала в своєму пості,що питаю розумніших людей...
Не беру собі "розумаху", але мабуть перед таким постом варто було би почитати що означає "надзвичайний" і також ( наперед ) "військовий" стан в країні...
А також більш менш основний законодавчий - Конституцію Укаїни.

Не беру собі "розумаху", але мабуть перед таким постом варто було би почитати що означає "надзвичайний" і також ( наперед ) "військовий" стан в країні...
А також більш менш основний законодавчий - Конституцію Укаїни.
Як би це не смішно прозвучало,але в мою світлу голову це прийшло і поняття надзвичайного стану я знайшла і почитала.Але.Як і всі нормативні документи,це поняття там так доступно описано,що я відчула себе отою блондинкою з анекдоту

Як би це не смішно прозвучало,але в мою світлу голову це прийшло і поняття надзвичайного стану я знайшла і почитала.Але.Як і всі нормативні документи,це поняття там так доступно описано,що я відчула себе отою блондинкою з анекдоту
Це стереотип. Ломайте ))

Если нет желания разбираться во всех этих законодательных тонкостях, то просто судите по наличию игр чемпионата Украины по футболу. Если они есть, то всё норм. Если чемпионат приостановят, то всё очень мрачно))

Це стереотип. Ломайте ))
Є два варіанти:1-пофарбуватися
2-учитися)))іду вчитися)
Если нет желания разбираться во всех этих законодательных тонкостях, то просто судите по наличию игр чемпионата Украины по футболу. Если они есть, то всё норм. Если чемпионат приостановят, то всё очень мрачно))
О, дякую!Тут справді легше буде))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі