Кредити і мобілізація

• Автор теми Автор теми Коля12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Коля12

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Коля12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо є кредити і прострочка по них у МФО, і людину мобілізували, що далі?

Я одного разу писав свою думку про це. Можете почитати, я вважаю Вам теж потрібно це прочитати та зрозуміти. Тут схожа ситуація

Я одного разу писав свою думку про це. Можете почитати, я вважаю Вам теж потрібно це прочитати та зрозуміти. Тут схожа ситуація
Це ви питали, про добровільне бажання іти. При мобілізації особливо не питають.

Якщо є кредити і прострочка по них у МФО, і людину мобілізували, що далі?
Якщо Вас цікавить що робити з кредитами, то вище все написали, як тільки зарахують до списків частини, берете довідку про мобілізацію, робите всі необхідні додатково документи (під час військового стану їх можна направляти майже всім мфо на електронну пошту, просто поточнити у них точний перелік,( фото з оригіналів)) і з моменту дня мобілізації всі відсотки списуються. А ще є додаткова форма відповідно до ЗУ Про споживче кредитування, не памьятаю номер.. але берете її у військовій частині і також фото їм на пошту і обов'язково заяву. Це потрібно для припинення взаємодії з вами і вашим оточенням. Як результат: відсотки спишуть, дзвонити перестануть. Ви пл можливості все закриваєте. Бережіть себе і наближаєте нашу перемогу !!! Бажаю Вам успіхів!

Назад
Угорі