Щоденник Кредити і чи це дуже страшно?

NLFromHell666

✩ Premium ✩
Дописи
70
Реакції
58
Бали
1790
NLFromHell666 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всіх вітаю і мені 24 роки, не хотів тут нічого писати про свою історію, але думаю буде корисно почути для тих, хто тільки влізав в це все, як я це все проходив, трабли від МФО з'явились від того, що в моєму житті переплелись моменти важкого стресу, лудки і темок-схемок, но про це, насправді бажання говорити у мене немає. Часу назад не повернути, що було, то було))
Ну що ж, я був клієнтом низького ризику, все у мене завжди було сплачено вчасно, іноді навіть раніше, але в кінці 21 року, як тільки я переїхав в столицю, я був у підвішеному стані не тільки психологічно, а і економічно і мені підвернулась одна пропозиція про інвествування, чого б нею не скористатись подумав я в той момент ну і зарядив трішки капусти туди з МФО:smoke: На протязі перших тижнів, я навіть отримав свій %, але перед Нг, мій брокер пропав зі зв'язку:ahaha: і тут почалась паніка, так як доходу у мене не було, я вирішив швидко все вирішити, тому що не хотів портити свою КІ, але так трапилось, що фортуна повернулась до мене задницею і я все успішно залудив:metal:, довго не міг оговтатись, але прийшлось. Тоді почалась війна і я став переживати за зовсім інше, тому що робота зупинилась, все зупинилось і я в дупі на арендованій квартирі, але дякую дівчині з якою я до цих пір, підтримувала і допомогала з арендою, на протязі періоду поки була в Польщі і без роботи(це приблизно 2 чи 3 місяці) бо тоді і робота знову запрацювала, але дохід там був хіба що на аренду і поїсти, що я впринципі і робив. Коли ж ситуація трішки стабілізувалась і всі почали жити в умовах війни, я частково вирішував свої питання з маленькими кредитами коли міг і на сьогоднішній період мій залишок по МФО складає 19 шт( орієнтовна сума 100 к грн), а всього було 34 шт( сума по тілу 200 к).Період війни для мене був не дуже стабільний, тому це затягнулось, останніх 2 роки я змінив діяльність і просто збирав кошти на тіло кредитів, або на чорний день і по факту чорний день наступив:russian_roulette:я вирішив з усіма закрити питання за найближчий час(думаю це займе пів року - рік максимум, бо не всі готові домлятись). І з вами, я б хотів би поділитись списком моїх МФО і як я з ними домовлявся. Для початку, надішлю список який у мене залишився:

1.Кредит плюс - проданий Тов Сіті фінанс(написав, очікую відповідь)
2.аллекс кредит - дуже тихі і спокійні, не продавали нікуди, сьогодні написав і домовився за тіло, оплачу в найближчий час
3.Єгроші - проданий в Топ Премиум актив (написав, очікую відповідь)
4.кредит 7 - проданий ТОВ "Кредитекспрес Юкрейн Ел. Ел. СІ." (важко проходять переговори)
5.Топ кредит- шарага закрилась, планує дивитись після НР кому був проданий
6,Новый кредит - не цікавився ще із-за малого тіла
7,Глобал кредит - не цікавився ще із-за малого тіла
8,Квики - ця контора вообще з Кіпра не знаю як я туди потрапив, но тоже не зв'язувався ще із-за малого тіла
9,додам - переданний колект центр не зв'язувався ще із-за малого тіла
10,гроші всім - шарага закрилась, планує дивитись після НР кому був проданий
11,Финберт - продали незрозуміло кому, но спілкувався тим кому продали,рік назад, то доволі забавні, но до них тоже повернусь після НР

Кредит капітал викупив такі договори:
12,Маніфорю тіло
13,Ловілаве
14,Гофинго
Дуже важкі в плані домовленостей, но будемо домовлятись, а якщо не вийде, то будемо гратись з ними по іншому.

«ФК “ЄАПБ”»: викупив такі договори:
15,Мілоан або Тенго(1 з цих договорів)
16,Селфі кредит
17,Зекредит
Тут мені було простіше з ними поспілкуватись, запропонували більш менш адекватні но трішки дивні умови по закриттю, 1 кредит меньше за тіло, 2 за 1.5 тіла, а 3 самий найменших майже 2х, тому думаю зможу домовитись.

Діджи фінанс:
18,Кешбері
Пробував раніше з ними домовитись, но важні в переговорах, хотіли з %, но той період не підійшла пропозиція, но тіло також не велике

«ФАКТОРИНГ ПАРТНЕРС»
19,Мілоан або Тенго - (1 з цих договорів)
Не зв'язувався ще.
Ось такий приблизний список по моєму залишку, знову ж таки, як трішки розгребусь, куплю нову справку з УБКІ і ще з якогось сервісу і точніше перегляну свої справи, но цей список майже на 95% точний

Тепер можна перейти до тих, кого я закрив:

1) 26.05.2022 Smarttivay 3000 грн (оплата за тіло) закриті через кабінет, коли додаток ще був)
2) 04,04.2023 Деньги до зп 1000 грн (оплата за тіло) (була прозиція, я скористався)
3) Клик кретид 2200(сіроко фінанс) (оплата за тіло) (була прозиція, я скористався)
4) Kf.ua 3000 (оплата за тіло) (була прозиція, я скористався)
5) 28.04.23 Манівео таліон 2950 (оплата за 65 %тіла) (була прозиція, я скористався, через Таліон)
6) 20.07.24 микрокеш 2044 (оплата за тіло) (була прозиція, я скористався)
7) 24,04.24 кредит ап 4000 (оплата за тіло) (була прозиція, я скористався)
8) 29.01.2025 сслоан 8050(фінфорс)(тут я не дуже пам'ятаю скільки було тіло, но вроді як за тіло) (були довгі переговори і важкі)
9) 04.02.25 кумо 6500 (фінколект) (оплата за тіло) (доволі швидко домовились)
10) 13.02.25 бистро займ 4100 (оплата за тіло) (доволі швидко домовились)
11) 01.12.25 майкредит 14652, (сіроко фінанс) (оплата за тіло) (в плані домовленостей дуже адекватні, домовитись можна спокійно)
12) 04.12.25 17.мр мани 3501, (дефборт) (оплата за тіло) (трішки поклювали мізки, але домовились)
13) 12.12.25 На все 20000(20800 оплата) (Колекторська компанія УА), договір довго ходив по рукам, але повезло цій компанії, домовились доволі швидко.
14) 15.12.25 монто 4400 (сіроко фінанс) (в плані домовленостей дуже адекватні, домовитись можна спокійно)
15) 16.12.2025 бизнес позика 8700(залишок по тілу) (сплачено 17000) (тут врегулювання до суду, тому і заплатив, але з ними хотілось чим швидше вирішити питання) за весь час заплатив 1.5 тіла виходить

Виходить, що я уже пройшов половину шляху, чому дуже радий, я така людина, коли ставить ціль, прикладає всі зусилля щоб вирішити це питання, насправді, хотілось би домовитись з усіма як найшвидше, але що буде, то буде.
Новачкам, хочу сказати, щоб меньше переживали і меньше кіпіш тут піднімали, збирайте кошти і по можливості домовляйтесь, я вважаю, що якщо взяли гроші, то повернути все таки потрібно, хоть те, що брали, але це уже вибір кожного
Все що не робиться у вашому житті, це все накраще, моя заборгованість заставила мене думати по іншому, тому я навіть радий, що попав в таку ситуацію, да, звичайно не дуже хочеться віддавати, те що збирав, але ж я їх брав раніше, но коли віддаєте і доповнюєте свій список закритими справами, повірте, вам буде ставати набагато легше.

Якщо у вас виникнуть якість питання, пишіть з радістью відповім, щоденник вів раніше у себе в голові і по списку, який надав раніше, для того, щоб не розслаблятись і не збавляти оборот, вирішив, ще й тут писати))

тому я навіть радий, що попав в таку ситуацію
У знакомого жигуль загорелся в моторном отсеке, успели потушить. После как починили на СТО в гаражах , говорит - Даже хорошо что так вышло, под капот посмотреть приятно. Проводка так аккуратно проложена...

я в дупі на арендованій квартирі, але дякую дівчині з якою я до цих пір, підтримувала і допомогала з арендою, на протязі періоду поки була в Польщі
Мені б таку дівчину)) Сподіваюсь, гарно дякуєте, не зосереджуючись тільки на боргах

Мені б таку дівчину)) Сподіваюсь, гарно дякуєте, не зосереджуючись тільки на боргах
Та у неї був тоже важкий період в плані роботи і самореалізації, то я на себе все брав, оренду, харчування і інші витрати, тому там з цим все нормально, звичайно, були моменти коли сварились через втому і не видимість ситуації, но це більше через війну і битовуху)))
зараз в Польщі на заробітках, там у неї батьки, тому краще там щось заробляти і жити в спокої, чим тут під обстрілами, а я поки тут рухаюсь і планую закінчити те, що запланував, хочеться чим швидше, але з деяких чудаків, я прямо дивуюсь, но то уже таке😄

Тай якщо чесно, я з того періоду майже весь платив оренду і речі які потрібні для життя, тому думаю все нормально, я більше старої закалки, не 50/50😂😂😂
Можливо міг би і раніше вирішити це все, але не сильно переживаю по цьому поводу

Всім привіт, у мене новий апдейт, домовився з ЄАПБ, 3 договори у них, тіло 12800, домовились за гарантійний лист на 15500, сьогодні вечером отримаю і проведу оплату.
Також був діалог з «ФАКТОРИНГ ПАРТНЕРС» у них як виявилось договір з сіті фінанс(кредит каса) і мілоан, разом по тілу 25, хотіли 35 але не осилю, то проговорили за 30(+2 к орієнтовно) то очікую від них також повідомлення і вирішення цього всього.
Сьогодні проснувся, повідомлень на почті не було, а настрій якись поганий, як сама доля каже, дзвони і закривай😂
Звичайно не дуже хочеться віддавати кошти, але хочу щоб цей тягар з моїх плеч уже спав

Апдейт, ЄАПБ, отримав гарантійні листи вчора десь 17:20, сьогодні зранку відправили нагадування про оплату ще у форматі смс, а о 10 ранку, щей набрали, щоб я сплатив😁
Отже, ЄАПБ, сьогодні було сплачено, -3 займа, приємно, що список зменшується, но коштів вільних на закриття стає менше😂

Апдейт. Як виявилось мій договір з Е-гроші перекочував до технофінанс, домовились за тіло дуже швидко, сьогодні сплатив 7000 грн.
Також поки я домовлявся з Факторинг партнерс на мене вийшов коллект центр із маленьким кредитом, який я закрив з переплатою за 2500 грн(тіло 1800)
На завтра або після завтра закрити питання з факторинг партнерс, там сумма приблизно 32 з копійками за 2 кредита і на цьому поки зупинюсь, тому що весь свій вільний капітал я віддав😁

Всіх хочу привітати з Різдвом!Бажаю всім новорічного настрою, а саме головне здоров’я і сильних нервів:)
Ось і підійшла моя остання дія в цьому році по моїм питанням. Заплатив я на Різдво «Факторинг Партнерс» 32300, по двом кредитам на суму по тілу 25000 грн.
Цей грудень був насичений по сплатам, беру тепер відпустку мінімум на місяць, буду чекати пропозицій від інших і потихеньку дозакривати, оновлений список подам уже пізніше, як загляну в УБКІ і дізнаюсь, що залишилось. Ще раз всіх зі святом🎄

Назад
Угорі