Кредитпромивест продали технофінанс?

Оффтоп
Госпаді,вони ще самі не зрозуміли ,кого і нащо купили,ви вже написи чекаєте)?
Не конкретно от них,а в общем)Тем более эти "бывшие строители"(сразу представила здоровых,зарослых мужиков в красных касках...?)
технари? не лепят
Оффтоп
пока
Это понятно.я в общем)

Не конкретно от них,а в общем)Тем более эти "бывшие строители"(сразу представила здоровых,зарослых мужиков в красных касках...?)

Это понятно.я в общем)
по-разному)могут через месяц, могут позже. или вообще х забить

Это понятно.я в общем)
Оффтоп
І в симпотних робах)))?

А якщо серйозно,то точно ніхто не скаже.Комусь і на 2-3 місяць роблять а комусь і через декілька років нічого)

Те що знайшла сьогодні про них.
Screenshot_2022-01-25-19-47-52-715_org.telegram.messenger.webp

Те що знайшла сьогодні про них.
Screenshot_2022-01-25-19-47-52-715_org.telegram.messenger.jpg
Я ще сьогодні по своїй базі пробила .шо працює в цій організації лише одна людина...а пишуть на вайбери лєві клоуни.Їм аби перевірку зробить з легалізації...бо понабирали неофіційно і зарплату в конвертах платять .ото б було чуднінько...шоб їх оштрафували за таке

Я ще сьогодні по своїй базі пробила .шо працює в цій організації лише одна людина...а пишуть на вайбери лєві клоуни.Їм аби перевірку зробить з легалізації...бо понабирали неофіційно і зарплату в конвертах платять .ото б було чуднінько...шоб їх оштрафували за таке
А що у вас за база?)))?Своя)))

ПЕПА❄️,
Цю базу б на базу сюди. Штрафувати, звiсно, не зможемо, але трошки гумору навести можливо

Сьогодні прийшло таке повідомлення. Це означає що Кредитпромінвест продали борг ? Хто знає щось про Технофінанс?
Screenshot_2022-01-24-18-10-23-667_com.android.mms.jpg
Это значит только одно-Вы никому ничего уже не должны.Я уже давно не отслеживаю даже эту игру купи-продай. От перестановки слагаемых....

Сьогодні прийшло таке повідомлення. Це означає що Кредитпромінвест продали борг ? Хто знає щось про Технофінанс?
Думаю, це просто нова конторка Кредитпрому. Доб'ють ту, будуть з іншої юрназви працювати

Може людина в ДФС працює )) Ну а шо : поліцаї з мфо були, працівникі суду також... чому б податківцям не "жирануть" :sarcastic:
Не податкова на жаль..
Може людина в ДФС працює )) Ну а шо : поліцаї з мфо були, працівникі суду також... чому б податківцям не "жирануть" :sarcastic:
Но можу побачить іменно хто там працює .а не хтозна хто які співробітниками представляються?

Ох...відчуваю,що написи полетять?
Сегодня почитала что НБУ поновляэ лицензии премиум активу и кредитпроминвесту с 31.01. вот они тьфу-тьфу всем нам отомстят за дополн тельные расходы

Вам хоть нормальное сообщение пришло, мне типа какой-то Витя своими словами)) Сомневаюсь, что какие-то новые… походу тот же Кредитпроминвест, ибо после короткой переписки до боли знакомая манера общения и поведения( но врядли удивят чем то после Инвеста)
Так вот, после первых сообщений прошла неделя, как ведут себя?? Поделитесь опытом)?

Вам хоть нормальное сообщение пришло, мне типа какой-то Витя своими словами)) Сомневаюсь, что какие-то новые… походу тот же Кредитпроминвест, ибо после короткой переписки до боли знакомая манера общения и поведения( но врядли удивят чем то после Инвеста)
Так вот, после первых сообщений прошла неделя, как ведут себя?? Поделитесь опытом)?
Якщо чесно то незнаю, ще нічого не було, з смс, а дзвінки не відслідковую, бо в мене їх багато. Сьогодні тільки кредит + запропонували закрити за тіло, так культурно, зв'яжіться з нами будь ласка, з 6600 хочуть 2000.

Назад
Угорі