Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
технари? не лепятКакая вообще статистика ?Через сколько после продаж могут инн влепить?
Не конкретно от них,а в общем)Тем более эти "бывшие строители"(сразу представила здоровых,зарослых мужиков в красных касках...?)ОффтопГоспаді,вони ще самі не зрозуміли ,кого і нащо купили,ви вже написи чекаєте)?
Это понятно.я в общем)технари? не лепятОффтоппока
по-разному)могут через месяц, могут позже. или вообще х забитьНе конкретно от них,а в общем)Тем более эти "бывшие строители"(сразу представила здоровых,зарослых мужиков в красных касках...?)
Это понятно.я в общем)
Не конкретно от них,а в общем)Тем более эти "бывшие строители"(сразу представила здоровых,зарослых мужиков в красных касках...?)
Это понятно.я в общем)
Если ,вдруг,нас захватят,интересно шо с нашими крЭдитами будет?),??по-разному)могут через месяц, могут позже. или вообще х забить
не захватятЕсли ,вдруг,нас захватят,интересно шо с нашими крЭдитами будет?),??
Я ще сьогодні по своїй базі пробила .шо працює в цій організації лише одна людина...а пишуть на вайбери лєві клоуни.Їм аби перевірку зробить з легалізації...бо понабирали неофіційно і зарплату в конвертах платять .ото б було чуднінько...шоб їх оштрафували за такеТе що знайшла сьогодні про них.![]()
А що у вас за база?)))?Своя)))Я ще сьогодні по своїй базі пробила .шо працює в цій організації лише одна людина...а пишуть на вайбери лєві клоуни.Їм аби перевірку зробить з легалізації...бо понабирали неофіційно і зарплату в конвертах платять .ото б було чуднінько...шоб їх оштрафували за таке
Може людина в ДФС працює )) Ну а шо : поліцаї з мфо були, працівникі суду також... чому б податківцям не "жирануть"А що у вас за база?)))?Своя)))

Може людина в ДФС працює )) Ну а шо : поліцаї з мфо були, працівникі суду також... чому б податківцям не "жирануть"![]()
Цю базу б на базу сюди. Штрафувати, звiсно, не зможемо, але трошки гумору навести можливоЯ ще сьогодні по своїй базі пробила .шо працює в цій організації лише одна людина...а пишуть на вайбери лєві клоуни.Їм аби перевірку зробить з легалізації...бо понабирали неофіційно і зарплату в конвертах платять .ото б було чуднінько...шоб їх оштрафували за таке
Это значит только одно-Вы никому ничего уже не должны.Я уже давно не отслеживаю даже эту игру купи-продай. От перестановки слагаемых....Сьогодні прийшло таке повідомлення. Це означає що Кредитпромінвест продали борг ? Хто знає щось про Технофінанс?![]()
![]()
Думаю, це просто нова конторка Кредитпрому. Доб'ють ту, будуть з іншої юрназви працюватиСьогодні прийшло таке повідомлення. Це означає що Кредитпромінвест продали борг ? Хто знає щось про Технофінанс?![]()
![]()
Не податкова на жаль..Може людина в ДФС працює )) Ну а шо : поліцаї з мфо були, працівникі суду також... чому б податківцям не "жирануть"![]()
Но можу побачить іменно хто там працює .а не хтозна хто які співробітниками представляються?Може людина в ДФС працює )) Ну а шо : поліцаї з мфо були, працівникі суду також... чому б податківцям не "жирануть"![]()
Ну то "нагніть" їх ))Но можу побачить іменно хто там працює .а не хтозна хто які співробітниками представляються?
Сегодня почитала что НБУ поновляэ лицензии премиум активу и кредитпроминвесту с 31.01. вот они тьфу-тьфу всем нам отомстят за дополн тельные расходыОх...відчуваю,що написи полетять?
Вам хоть нормальное сообщение пришло, мне типа какой-то Витя своими словами)) Сомневаюсь, что какие-то новые… походу тот же Кредитпроминвест, ибо после короткой переписки до боли знакомая манера общения и поведения( но врядли удивят чем то после Инвеста)Сьогодні прийшло таке повідомлення. Це означає що Кредитпромінвест продали борг ? Хто знає щось про Технофінанс?![]()
![]()
Якщо чесно то незнаю, ще нічого не було, з смс, а дзвінки не відслідковую, бо в мене їх багато. Сьогодні тільки кредит + запропонували закрити за тіло, так культурно, зв'яжіться з нами будь ласка, з 6600 хочуть 2000.Вам хоть нормальное сообщение пришло, мне типа какой-то Витя своими словами)) Сомневаюсь, что какие-то новые… походу тот же Кредитпроминвест, ибо после короткой переписки до боли знакомая манера общения и поведения( но врядли удивят чем то после Инвеста)
Так вот, после первых сообщений прошла неделя, как ведут себя?? Поделитесь опытом)?