Babaika
✩ Premium ✩
- Дописи
- 5642
- Реакції
- 9124
- Бали
- 6015
Babaika не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И не говори..Нема слів.....ушл*пки....по іншому не назвати
В людей нема нічого святого.....
Но верят же... И охотно верят...Нема слів.....ушл*пки....по іншому не назвати
Це ж треба так інфу подать......Но верят же... И охотно верят...
А я как оказывается брала на похороны бабушки , которая ЖИВА. Чтоб они сами твapu ,повымерали .Нема слів.....ушл*пки....по іншому не назвати
А я на лікування від коронавірусаА я как оказывается брала на похороны бабушки , которая ЖИВА. Чтоб они сами твapu ,повымерали .
СКАжіть як саме ви писали ту заяву за зразком чи довільна форма ? бо вже дістали дзвонять 190 раз на день до всіх(Дістали людей з якими ми проживаємо на одній вулиці через будинків 30.Я іх нікли не бачила і не чула.Вони написали на мене заяву що я хотіла взяти на них кредит.Потім ще одна жіночка приіхала.І теж написала.А мені нічого не залишалося як написати на них заяви в поліцію і на кредитпром.
Мені дали якусь форму і я заповняла іі і описувала ситуаціюСКАжіть як саме ви писали ту заяву за зразком чи довільна форма ? бо вже дістали дзвонять 190 раз на день до всіх(
Дякую )Мені дали якусь форму і я заповняла іі і описувала ситуацію
Ніхто тільки евошіДякую )
Ви не знаєте які ще МФО їм продають?
Тоже такі ж ненормальні як вониНіхто тільки евоші
Далі або прєміум актив або алурія...теж конченіТоже такі ж ненормальні як вони
Це через який час продають бо мене тільки 5 днів як їм продали?Далі або прєміум актив або алурія...теж кончені
2 місяціЦе через який час продають бо мене тільки 5 днів як їм продали?
Угу я поняла а за тіло пропонують ?2 місяці
2 місяці
ТакУгу я поняла а за тіло пропонують ?
Перед продажеюУгу я поняла а за тіло пропонують ?