Кредитпроминвест. Получается продали?

• Автор теми Автор теми Marysa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 2K

Marysa

Форумчанин
Дописи
95
Реакції
15
Бали
853
Marysa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Неинформативный заголовок
Пришло сообщение,ето значит продали,кому,и что от них ждать?

Вкладення

• IMG_20201207_114528.jpg
    IMG_20201207_114528.jpg
    243.2 Кб · Перегляди: 56
Мне тоже такое пришло и не только мне всем моим соседям кого нашли тоже такое отправили и звонят им постоянно днем и ночью чего ждать от них не знаю может кто то сталкивался посоветуйте

Так продали. Будуть обдзвон робити всіх кого найдуть, робот кожну хвилину телефонує і до чужих телефонує. Ні в якому разі з ними не звязуйтесь, я подзвонила то мені дали ясно знать, що мені ср*ка буде і ні якого договору, ні гарантійного. Я на них написала заяву в поліцію і кіберполіцію пока мовчать, буває інколи робот вночі дзвонить, але тільки мені.

Мне тоже такое пришло и не только мне всем моим соседям кого нашли тоже такое отправили и звонят им постоянно днем и ночью чего ждать от них не знаю может кто то сталкивался посоветуйте
Кончені ******.
Так продали. Будуть обдзвон робити всіх кого найдуть, робот кожну хвилину телефонує і до чужих телефонує. Ні в якому разі з ними не звязуйтесь, я подзвонила то мені дали ясно знать, що мені ср*ка буде і ні якого договору, ні гарантійного. Я на них написала заяву в поліцію і кіберполіцію пока мовчать, буває інколи робот вночі дзвонить, але тільки мені.
Правильно і зробили.Я теж на них писала заяву.Взагалі відірвані.
Вас продали.Мені таке теж приходило.Домовитися нереально.Фантазіі по оплаті захмарні.На норм умови не ідуть.Ігнор.В моєму випадку моіх не чіпали і сусідів теж.Але тварі пройшлися по чужих людей.Наговорили що я беру на людей кредити.А люди і повірили.Приіжали з розбірками і на мене заяву написали 2 чоловіки.Ну я теж на них написала і кредпромінвест.Місяць мовчали.А потім слали смс із списанням.За 2 тіла пропонували закрити.Але дирку від бублика отримають після такого.

Останнє редагування:
Кончені ******.

Правильно і зробили.Я теж на них писала заяву.Взагалі відірвані.

Вас продали.Мені таке теж приходило.Домовитися нереально.Фантазіі по оплаті захмарні.На норм умови не ідуть.Ігнор.В моєму випадку моіх не чіпали і сусідів теж.Але тварі пройшлися по чужих людей.Наговорили що я беру на людей кредити.А люди і повірили.Приіжали з розбірками і на мене заяву написали 2 чоловіки.Ну я теж на них написала і кредпромінвест.Місяць мовчали.А потім слали смс із списанням.За 2 тіла пропонували закрити.Але дирку від бублика отримають після такого.
По чужих ето преблезительно кто может быть, почему написали заявление?

По чужих ето преблезительно кто может быть, почему написали заявление?
Дістали людей з якими ми проживаємо на одній вулиці через будинків 30.Я іх нікли не бачила і не чула.Вони написали на мене заяву що я хотіла взяти на них кредит.Потім ще одна жіночка приіхала.І теж написала.А мені нічого не залишалося як написати на них заяви в поліцію і на кредитпром.

Вы писали заявление в полицию и что именно писали,что вы кредит не брали?

Вы писали заявление в полицию и что именно писали,что вы кредит не брали?
Ні я казала що брала і в кого і скільки. На сайті кіберполіціі онлайн писала там в довільному вигляді можна, просто потім прикріпила скріни з смс і з сайту єгроші скрін з даними куди продали, просто напишіть, що наприклад погрожують життю дітей і взагалі розповсюджують неправдиві дані, головне сформулюйте картинку чим пострашніше

Так продали. Будуть обдзвон робити всіх кого найдуть, робот кожну хвилину телефонує і до чужих телефонує. Ні в якому разі з ними не звязуйтесь, я подзвонила то мені дали ясно знать, що мені ср*ка буде і ні якого договору, ні гарантійного. Я на них написала заяву в поліцію і кіберполіцію пока мовчать, буває інколи робот вночі дзвонить, але
Через скоко времени, после заявления, перестали звонить?

Мне посоветовала коллега написать, а потом в суд. Суд даёт постановление о том, что полиция бездействует и они потом вносят в ЕРДР.
То вы загоняетесь)) она не бездействует,заяву примут и отправят участковому,он вас вызовет и скажет что доказать невозможно что вам звонила шарага. Но смотря как писать заявление можно признать что у вы брали займ,что не очень хорошо

То вы загоняетесь)) она не бездействует,заяву примут и отправят участковому,он вас вызовет и скажет что доказать невозможно что вам звонила шарага. Но смотря как писать заявление можно признать что у вы брали займ,что не очень хорошо
Я написал типа невидоми мери особы и указал названия контор

Ну так норм.
лишним не будет конечно.но с судом я бы у юристов на форуме спросил,как по мне утопия
Суд нет. Они и сами отстанут рано или поздно. Предложат до тела. Но пока не отреагируют вышестоящие инстанции они и будут звонит и писать гадости

Суд нет. Они и сами отстанут рано или поздно. Предложат до тела. Но пока не отреагируют вышестоящие инстанции они и будут звонит и писать гадости
Ну обычно это продолжается пока не перестают реагировать на них. Но от заяв бывает эффект есть не спорю

Плохие люди п.. ..ы одним словом.Нашли знакомую и вообще незнакомых мне людей,начали наяривать и рассказывать , что я брала на них кредит так что отдайте вы, потом писали что кредит взяла я, но на их лечение.Сдуру позвонила им послушала матов и угроз и подала жалобу в киберполицию, потом местная полиция приехала составляли жалобу уже в письменном виде.Знакомая больше не звонила.Может мне они и звонят, но я снежинка, пролонгациями погашено и тело и проценты, а после их угроз платить им ничего не буду

Плохие люди п.. ..ы одним словом.Нашли знакомую и вообще незнакомых мне людей,начали наяривать и рассказывать , что я брала на них кредит так что отдайте вы, потом писали что кредит взяла я, но на их лечение.Сдуру позвонила им послушала матов и угроз и подала жалобу в киберполицию, потом местная полиция приехала составляли жалобу уже в письменном виде.Знакомая больше не звонила.Может мне они и звонят, но я снежинка, пролонгациями погашено и тело и проценты, а после их угроз платить им ничего не буду
Як це знайомо....я теж брала по іх словам на лікування жінки яка хвора на коронавірус.....

Babaika, некоторым про аборты говорят вместо короны...

Назад
Угорі