Erika19
Форумчанин
- Дописи
- 227
- Реакції
- 213
- Бали
- 1825
Erika19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як ні? Хто таке вам сказав? Коллектори?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як ні? Хто таке вам сказав? Коллектори?
Що написано в рішенні суду?РВшеня суду не зупиняє % і умови договору , тільки щр узнав
дивно...РВшеня суду не зупиняє % і умови договору , тільки щр узнав
Як довго просрочка булаОсь і я про це . Гарантій не має.
У меня суд 4 мая, сумма 10140Та дурня повна
Присудили 2 тіла кредита і витримки трохи менше 3000 грн . Короче шкодую шо не щахотів без суду те саме повертати
Хто вам цю дичину сказав?РВшеня суду не зупиняє % і умови договору , тільки щр узнав
Не було
Ну спочатку так усі, а потім вироблять стратегію...Судя по результатам их походов в суд, беда у них с документами. Поэтому, в принципе, можно вообще в суде их на ноль умножить может.
Скажіть будь ласка яке у вас рішення Що робили що присудили. У мене теж подали 4 місяці просто очкиУ меня суд 4 мая, сумма 10140
Інакше і не назвешСкажіть будь ласка яке у вас рішення Що робили що присудили. У мене теж подали 4 місяці просто очки

Суда ещё не было.Его перенесли на 30 мая.Скажіть будь ласка яке у вас рішення Що робили що присудили. У мене теж подали 4 місяці просто очки
Будете йти чи ні?Суда ещё не было.Его перенесли на 30 мая.
Нет,я не ходилаБудете йти чи ні?
А була якась повістка чи щось таке. ? Як ви дізнались?Нет,я не ходила
Судебные заседания и дела можно посмотреть в Дие или же на сайте Судова влада https://court.gov.ua/fair/А була якась повістка чи щось таке. ? Як ви дізнались?
Да,была повестка и все копии документов.А була якась повістка чи щось таке. ? Як ви дізнались?
Сколько у Вас требуют?!Мне присудили 10140 и судебный сборСкажіть будь ласка яке у вас рішення Що робили що присудили. У мене теж подали 4 місяці просто очки
16721 грн це все разом, тіло 8Сколько у Вас требуют?!Мне присудили 10140 и судебный сбор
У меня тело 350016721 грн це все разом, тіло 8
Доброе утро!У вас уже был суд?16721 грн це все разом, тіло 8