КредитПромІнвест подали в суд, що робити?

• Автор теми Автор теми Strannik007
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 7K
Поговорив з юристом сказав що погані справи , того що ці підори по договору деюре не нараховують штрафи пені і інші за порушення , а леше % за використання тіпо. Каже в гіршому випадку з загального боргу спишуть те що вкрали з карточки , в звлишок можуть стягнути по 20% з зарплати.
Все-таки дійсно спробуйте юриста з форуму. Я в разі подібних ситуацій в першу чергу обов'язково звернуся до форуму за відповіддями і допомогами. Тут банки і суди і апеляції програвали. Надіємось на перемогу наших
Питання можливо не по темі. Але бачив закон, де вказується що в кредитах більшиз зі мінімальну зп, нарахування штрафів та пені не можу перевищувати 1.5 тіла здається, це стосується самі штрафів чи і самих відсотків по кредиту?

Останнє редагування:
Ні , в городі тут є у нас Остапенко , успішний наче
Наче успішний в чому? В розлученнях? Вам ж написали, щоб звертались до юристів з форуму. Вони стопяццот раз перевірені і величезний позитивний досвід. Так ж нє, як не до Остапенко, так до Неостапенка

Якийсь дивний юрист. Я ще колись показувала договір з цієї шараги одному юристу. Так він казав , що максимум вони можуть стягнути тіло кредиту + відсотки до просточки. Нема в тих калів законних договорів. З дзвінками той юрист нічого не вирішить через суд. Може зверніться до юриста з форуму? Тут банки суди програвали , не те , що мфо

Якийсь дивний юрист. Я ще колись показувала договір з цієї шараги одному юристу. Так він казав , що максимум вони можуть стягнути тіло кредиту + відсотки до просточки. Нема в тих калів законних договорів. З дзвінками той юрист нічого не вирішить через суд. Може зверніться до юриста з форуму? Тут банки суди програвали , не те , що мфо
Наскільки я читала на форумі то можна і виграти справу при грамотному підході. Бо дуже часто там договори переуступки складені не вірно і вони не дійсні.

Кредитпромінвест подали в суд що робити
Ось що вислали в вбр і знайшов за номером справи , також прийшло в дію запрошення .Допоможіть будь ласка , знижку не дають з 5 тис просять 20
Что там у Вас из судом?Что присудили?

Что там у Вас из судом?Что присудили?т

Что там у Вас из судом?Что присудили?
Та дурня повна
Присудили 2 тіла кредита і витримки трохи менше 3000 грн . Короче шкодую шо не щахотів без суду те саме повертати

Та дурня повна
Присудили 2 тіла кредита і витримки трохи менше 3000 грн . Короче шкодую шо не щахотів без суду те саме повертати
ви захищались?
а то щось дуже швидко суд справу розглянув

Апеляція не варіант?
Та не хочу , що апелювати як ті % не спише ніхто . Адвокатів наймати , платити їм за те що вони не гарантують , у понеділок піду у виконавчу спитвю може якось частинами або ще шо. Можу сказати одне що воно того не варте . Бо було і кращі умови колись пропоновані , виплатив вже б і спав спокійно. Ну це моя думка
ви захищались?
а то щось дуже швидко суд справу розглянув
Ні , не захищався
Воно того не варте

Та не хочу , що апелювати як ті % не спише ніхто . Адвокатів наймати , платити їм за те що вони не гарантують , у понеділок піду у виконавчу спитвю може якось частинами або ще шо. Можу сказати одне що воно того не варте . Бо було і кращі умови колись пропоновані , виплатив вже б і спав спокійно. Ну це моя думка
ранувато йти до виконавчої.
рішення ще не вступило в силу
Ні , не захищався
Воно того не варте
питань більше немає)))

ранувато йти до виконавчої.
рішення ще не вступило в силу

питань більше немає)))
Ну скажіть , який сенс в моїй ситцації? Вам заплатити 5 тис зверху, при тому що ви гарантій не дасте) А якщо апеляція буде програна , ви ж не будете за мене це плвтити все ?

Ну скажіть , який сенс в моїй ситцації? Вам заплатити 5 тис зверху, при тому що ви гарантій не дасте) А якщо апеляція буде програна , ви ж не будете за мене це плвтити все ?
я не знаю вашої ситуації)))
я не бачив, що там у справі є, чого немає.
звісно гарантій немає.
за, що платити? вам?)))

Ні , не захищався
Воно того не варте
Но як не варто , у вас хоть тепер є вже зафіксована сумма ,і ніякі відсотки не будуть нараховуватися. Це вже як мінімум добре.

Та дурня повна
Всьго то 2 тіла. А чому тіло не віддали? Чи не було пропозицій?

Но як не варто , у вас хоть тепер є вже зафіксована сумма ,і ніякі відсотки не будуть нараховуватися. Це вже як мінімум добре.
РВшеня суду не зупиняє % і умови договору , тільки щр узнав
Всьго то 2 тіла. А чому тіло не віддали? Чи не було пропозицій?
Не було

Назад
Угорі