Кредитпромінвест передав справу ФК Фінбуст.

• Автор теми Автор теми ktten
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 4K
А кредитПромИнвестр получаются не беспределят? Лапочки, что перепродают?

Я у Финбуст пробыл аж один день,на след. продали технофинанс,те позвонили и сказали что будут звонить родственникам и знакомым по всей телефонной книге
Как у вас звонили кому-то ? Бо у меня такая же ситуация

Что за кредит, в каком мфо
Был в Е гроши,потом продали кредитпроминвест,потом был финбуст на один день,теперь технофинанс
В мене є гроші продали до кредитпромінвесту вчора. Не знаю , що від них чекати...
ну такая себе контора,звонили с разных номеров по 10-13 раз в день,вообщем ставили на автодозвон,брал трубку там одно и тоже....Предлагали закрыть за тело кредита 11000 одним платежом или за 15000 на три платежа,был не согласен,продали через месяц финбуст,а те через день технофинанс.

Останнє редагування:
Как у вас звонили кому-то ? Бо у меня такая же ситуация
Сегодня обзвонили соседей, они пришли ко мне на разборки потому что те сказали, что они мои поручители...я их типо указала. Ездили в полицию писали заявление.

Кредитпроінвест мені звонили з заміною номерів, і мамі. Якесь недоколихане погрожувало матері, що приїде, але моя маман хоч і тиха спокійна жінка, але вже звикла, що я розбираюся з проблемами, то каже куди їм сходити і не ведеться на тиск. Правда доводиться періодично проводити профілактичні бесіди, що окрім психологічного тиску вони нічого зробити не можуть

Топ1 продав Фінбуст і писали-представлялись як Технофінанс. Можна мізки зламати з цим всім) І я не розумію в кого кредит. В УБКІ статус топ1 -проданий а цей кредит не знайшла ні в кого. Крч мутні муДні.

Прийшло повiдомлення, що кредпромінвест передав договір Фінбусту. Що від них чекати?

Прийшло повiдомлення, що кредпромінвест передав договір Фінбусту. Що від них чекати?
Через день-два передадуть договір ФК «ТехноФінанс». Із ними домовляйтесь, розбивають тіло на платежі.

Через день-два передадуть договір ФК «ТехноФінанс». Із ними домовляйтесь, розбивають тіло на платежі.
Дякую. Ви їм так платили? Потім ще комусь продають договір якщо не заплатиш?

Доброго дня, мені теж цікаво щодо фінбусту, топ 1 і фінмаркет передали фінбусту, як довго в них може триматися кредит, бо зараз хочу питання вирішити по фінсфері спочатку

Назад
Угорі