Кредитов нет, развод?

Але мені два дні були автопролонгації а тепер нема . Я навіть боюсь заходити в особистий кабінет. Зараз дзвонять від 7 ранку . Вибиває номер кредитнте юристи
Я з 20 вересня в просрочках,не захожу в кабінети,видалила соц мережі,вирішила платити один кредит,там лишилось 4 платежі.
Але мені два дні були автопролонгації а тепер нема . Я навіть боюсь заходити в особистий кабінет. Зараз дзвонять від 7 ранку . Вибиває номер кредитнте юристи

Мені треба йти в запой щоб про то всьо не думати?

У вас активна картка з якої вони це роблять?
У с1сек это типа отмашка для обхода пени. Автопролонгация - это взял на месяц, а потом ещё 2 недели мозгу шатают до конца действия договора)
Это ж упыри....

У с1сек это типа отмашка для обхода пени. Автопролонгация - это взял на месяц, а потом ещё 2 недели мозгу шатают до конца действия договора)
Это ж упыри....
Прикольна кантора.Добре що мені не дали.

А вы карточку ещё не заблокировали?
Они не снимают. У них калькулятор считает х2 в эти две недели. Ну и наяривают как неадекваты.

Хотя карту точно надо перевыпускать. Овердрафт никто не отменял.

Это норм выход))) если по синьке ещё телефон про@бать вообще отлично))))
???. І по можна з ними поговорити по телефону і нах послати і по філосовствувати.
У вас активна картка з якої вони це роблять?

Нє. Це тіпа вони накидають процентів 600 грн в день. І пишуть смс що в мене автоматична пролонгація. І сума збільшується а вони пишуть шо то та йоб1@на пролонгація

Они не снимают. У них калькулятор считает х2 в эти две недели. Ну и наяривают как неадекваты.

Хотя карту точно надо перевыпускать. Овердрафт никто не отменял.
Звонят точно.А за автопролонгацию...Я ее не заметила!

Назад
Угорі