Кредитор предлагает оплатить тело кредита в трехкратном размере

• Автор теми Автор теми Mramor
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я два раза на них написала ,ответа нет ,по форзе только пришел .Писала на Манивео ничего не ответили но списали 12000 ,из штрафов ,на кредит кассу тоже остановили начислять не звонят и не пишут,по форзе списали 5000
Єто после обращения в Нацком?

Не гоните беса вокруг леса!!!! Изучайте закон о защите прав потребителей- максимум, что вы должны - тело+50%. И то для них много. А полицией они пугать умеют, внимания не обращайте

Та же фuгня. Я психонула- написала заявление куда нужно. Месяц не звонят. А мне интересно, кем они представятся в следующий раз - судьей??? Президентом??? Конченые.
Куди писали

Киберполицию

Быстрозайм предложил оплатить займ (тело) в тройном размере, а остаток списать))
Попросила письмо-подтверждение, отказали... Мол, верьте на слово, оплатите сумму и договор закроем.
Сказала, что оплачу.

Но мучают меня смутные сомненья... Стоит ли???

Что скажете?
що я можу сказати по поводу Бистрозайма. Коли прийшов час платити просто не було коштів (і я вже набралася так позиків, в мене їх 7, брала щоб погасити попередній), думала що якось викручуся, а не вийшло, отстрочувала платіж, але коли вони почали лупити по 500 грн за день прострочки, сказати що я була шокована, це нічого не сказати. Незнаю можливо мені повезло що попався нормальний "кредитний інспектор", але вця дівчина сама запропонувала вирішення моєї проблеми - реструкторизацію, я заплатила процентів 40 від мого боргу іншу суму вони розділили на 4 місяці. Так прийдеця важко, але краще нехай так ніж дзвонитимуть до батьків.

Я два раза на них написала ,ответа нет ,по форзе только пришел .Писала на Манивео ничего не ответили но списали 12000 ,из штрафов ,на кредит кассу тоже остановили начислять не звонят и не пишут,по форзе списали 5000
Кредит Каса,коли перестали нараховувати і коли перестали дзвонити.і куди писали

Не гоните беса вокруг леса!!!! Изучайте закон о защите прав потребителей- максимум, что вы должны - тело+50%. И то для них много. А полицией они пугать умеют, внимания не обращайте

Та же фuгня. Я психонула- написала заявление куда нужно. Месяц не звонят. А мне интересно, кем они представятся в следующий раз - судьей??? Президентом??? Конченые.
Куда писали если не секрет ? ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі