Кредитная история в УБКИ

• Автор теми Автор теми Annet-26
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 4K
Захотеться вам через 10 лет купить квартиру детям, а рассрочку не дадут. Потому что 5000 грн не могли оплатить год.

я считаю что ее нужна привести сразу после закрытия. Ищу способы как легче
Как же я раньше без кредитов жил? И детям я не очень хочу дарить рассрочку или кредит!!!
А для того чтоб купить квартиру, нужно взять, и купить ее.... И подумать об этом заранее!

Как вы возобновляете кредитную Историю?

Я больше чем уверена что мфо специально портят историю. Когда берёшь займ то сразу отправляют информацию в убки. А когда закрываешь то они до 2-х месяцев передают инфу. И кредит весит в твоей истории. И банк отказывает, а вот мфо с радостью.

В этом году решила бороться со своими мфо, не плачу, пишу письма в нац ком. А тем временем подключила статус контроль и мне приходят смс о каждой новой просрочке.

сегодня пришла смс о том что мой кредитный рейтинг 0, а это дефолт.Что значит что я банкрот. Как-то грустно(((
а я вообще сижу радуюсь
кредитный рейтинг тоже уже в дефолте, зато теперь хватит мозгов не набираться долгов
даже если захочется, уже не сможется☺️

а я вообще сижу радуюсь
кредитный рейтинг тоже уже в дефолте, зато теперь хватит мозгов не набираться долгов
даже если захочется, уже не сможется☺
С этой стороны да, плюс))

С этой стороны да, плюс))
грустно только, что теперь не смогу пользоваться картой любимого монобанка☹️
пока не погашу все рассрочки и кредитный лимит
наверное для меня единственный минус во всей этой истории с убки

Вкладення

• A01EF365-5AD9-43E1-80BC-1169DDDC0DCF.webp
    A01EF365-5AD9-43E1-80BC-1169DDDC0DCF.webp
    62.3 Кб · Перегляди: 87
Деякі мфо після закриття кредиту забирають інфо про прострочки. Мій знайомий 6 місяців манівео не платив, потім закрив і в убкі все чисто вже.
Манивео хочет со временем статус банка получить. Они серьезно ко всему относятся. Это не какой то там сслоун

Договір: **********
Причина коригування/видалення даних: Угода видалена УБКІ, відсутнє оновлення 90+днів
Дата коригування/видалення даних: 13.03.2023

Ну как говорится нет кредита - не видать им денег

Договір: **********
Причина коригування/видалення даних: Угода видалена УБКІ, відсутнє оновлення 90+днів
Дата коригування/видалення даних: 13.03.2023

Ну как говорится нет кредита - не видать им денег
В мене те саме... видалили договір компанії "Гроші Всім"

а я вообще сижу радуюсь
даже если захочется, уже не сможется☺️
Кредитный рейтинг имеет свойство меняться , так что не факт ?

Захотеться вам через 10 лет купить квартиру детям, а рассрочку не дадут. Потому что 5000 грн не могли оплатить год.

я считаю что ее нужна привести сразу после закрытия. Ищу способы как легче
Ось тут з вами згоден , зараз наполегливо цим і займаюсь , просрочки були тільки в МФО всі банки без них , але ...спортили так історію , що і електрочайник не дадуть в кредит?

Ось тут з вами згоден , зараз наполегливо цим і займаюсь , просрочки були тільки в МФО всі банки без них , але ...спортили так історію , що і електрочайник не дадуть в кредит?
Коли все закриєте, через місяць-півтора рейтинг збільшиться, зможете взяти і електрочайник, і пилосос)

Якщо вам важко просто купити електрочайник, то може і не потрібно влазити в кредити;)
З розстрочками, відсотками, штрафами, реструктурізаціями, судами буде не легше;)

Якщо вам важко просто купити електрочайник, то може і не потрібно влазити в кредити;)
З розстрочками, відсотками, штрафами, реструктурізаціями, судами буде не легше;)про екл
Про еклетрочайник це був сарказм
З розстрочками, відсотками, штрафами, реструктурізаціями, судами буде не легше;)
Коли все закриєте, через місяць-півтора рейтинг збільшиться, зможете взяти і електрочайник, і пилосос)
я б і машину взяв , але з такою історією як зараз нічого не візьму

Про еклетрочайник це був сарказм

я б і машину взяв , але з такою історією як зараз нічого не візьму
Я розумію. Але я кажу навпаки серйозно. Ви не змогли впоратись з кількома МФО.
Машину у вас просто відберуть, бо вона буде під заставою. А до цього, ви ще й купу грошей сплатите, бо будете сподіватися, що впораєтесь.
Дякуйте вашим боргам в МФО та поганій КІ. То не сама велика втрата ;)

Я розумію. Але я кажу навпаки серйозно. Ви не змогли впоратись з кількома МФО.
Машину у вас просто відберуть, бо вона буде під заставою. А до цього, ви ще й купу грошей сплатите, бо будете сподіватися, що впораєтесь.
Дякуйте вашим боргам в МФО та поганій КІ. То не сама велика втрата ;)
Ну було не зовсім кілька , а цілих 37 не знаю рекорд

Ну було не зовсім кілька , а цілих 37 не знаю рекорд
Ну то самий час брати машину під заставу? ;)
Ну то до купи можна взяти іпотеку і долари у бандитів;)
Десь на форумі мелькала цифра 42
Здається 47. Але була сім"я, яка на двох конкретно побила і цей рекорд:)

Назад
Угорі