Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Странные глюки, у меня вчера другая шарага смс прислала: сьогодні останній день оплатити і сумма, я заглянула в записник еще 3 дня до оплати, зашел в ЛК тоже самое. Правда сегодня молчат.
Странные глюки, у меня вчера другая шарага смс прислала: сьогодні останній день оплатити і сумма, я заглянула в записник еще 3 дня до оплати, зашел в ЛК тоже самое. Правда сегодня молчат.
Мне когда-то в 7 утра присла касса когда я закрыл всех по первому разу что у меня долг 18 косарей,так я аж проснулся))) набрал им,говорят сори глюк,щас пришлём что все ок! Хотя может это был знак свыше
Мне когда-то в 7 утра присла касса когда я закрыл всех по первому разу что у меня долг 18 косарей,так я аж проснулся))) набрал им,говорят сори глюк,щас пришлём что все ок! Хотя может это был знак свыше
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.