- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Перегляньте нові МФО, вони тільки но з'явились, можливо дають з поганою кредитною історією
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Перегляньте нові МФО, вони тільки но з'явились, можливо дають з поганою кредитною історією
Сумніваюсь у компетентності вашого "юриста",якщо таке каже. У мене кредитка у приваті з кредитним лімітом була, то її відразу заблокував банк,як тільки виникли перші прострочки в мфо. Написали типу "ліміт заблокований на час прострочок у інших фінансових організаціях",хоча по самому банку все норм,прострочок не було,все платила вчасно.Підскажіть будь-ласка правильноОдні юристи кажуть ,що на кредитну історію в період воєнного стану банки не будуть звертати увагу,інші навпаки що роки три точно ніхто більше не надасть кредитних коштів.Планую погасити свої МФО (не знаю поки скільки часу буде треба, хочеться найшвидше)хотіли з чоловіком своє житло в іпотеку.Чи з моєю кредитною історією не світить?
А мені навпаки після всіх прострочок запропонували кред. ліміт, хоча при хорошій кред. історії його не давали.Сумніваюсь у компетентності вашого "юриста",якщо таке каже. У мене кредитка у приваті з кредитним лімітом була, то її відразу заблокував банк,як тільки виникли перші прострочки в мфо. Написали типу "ліміт заблокований на час прострочок у інших фінансових організаціях",хоча по самому банку все норм,прострочок не було,все платила вчасно.
щось слабо віриться, скоріше всього це якась помилкаА мені навпаки після всіх прострочок запропонували кред. ліміт, хоча при хорошій кред. історії його не давали.
Може, вони орієнтувалися на те, що по 2-х кред. картках інших банків я справно плачу.щось слабо віриться, скоріше всього це якась помилка
Мене "свыше" випередили))*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ви заради однієї реклами зареєструвались?
так і я банки плачу справно,проблеми тільки з мфоМоже, вони орієнтувалися на те, що по 2-х кред. картках інших банків я справно плачу.
Я банки також справно плачу..а ось МФО це капець ((так і я банки плачу справно,проблеми тільки з мфо
та мне с "дефолтом" везде отказывали) и в криптах и мфо и где хочешь))) словно это полный блок на все займыСпірне питання... проте суб'єктивно звісно, але вважаю, що КІ таки дуже "грає роль".
Якби не грала, банки без проблем би видавали кредити, незважаючи на хрєнову КІ в убкі з купою косяків.
Проте, це все всеодно йде поруч з вашою платоспроможністю і фінансовим навантаженням.
Одне точно і перевірено багатьма - якщо статус в зеленій помийці стоїть "дефолт", вам навіть сама остання шарага 500 грн не дасть.
Наперед : я таких як біткапітал до уваги не беру.
Даже биты проверяют кредитную историю хотя говорят что это не такта мне с "дефолтом" везде отказывали) и в криптах и мфо и где хочешь))) словно это полный блок на все займы
именно) это заметно сразу когда ты понимаешь что везде тебе не дают из за дефолта и тут спустя минуту приходит отказ (система скоринга проверяет 100%))Даже биты проверяют кредитную историю хотя говорят что это не так

Особенно к концу месяца..у них постоянные акции по списанию)обожаю как мфо торгуются по авторассылке)) мол у вас тело и дофига процентов, закройте за тело, и так месяцев 5, за тело за тело за тело, потом ну вы не идете на встречу мол, заплатите всю сумму с процентами!, проходит месяц, акция! закройте за тело!
з.ы. вернее это уже коллектора)))
Но,сейчас очень как-то быстро продают коллекторамОсобенно к концу месяца..у них постоянные акции по списанию)
смотря еще какая лояльность и какой мфо, некоторые из за прошлой лояльности (много закрытых тянут до 6-8 мес, а такие как манивео не зависимо от лояльности кидают на свой талион через месяц уже)) причем акции у талиона так себе)Особенно к концу месяца..у них постоянные акции по списанию)
Но,сейчас очень как-то быстро продают коллекторам![]()
У них да,у меня они неадекватные какие-тосмотря еще какая лояльность и какой мфо, некоторые из за прошлой лояльности (много закрытых тянут до 6-8 мес, а такие как манивео не зависимо от лояльности кидают на свой талион через месяц уже)) причем акции у талиона так себе)
Согласен часть МФО прям очень быстро продаетНо,сейчас очень как-то быстро продают коллекторам![]()