Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Суд призначили на 30.03, видно не знають, що люди самі можуть все знайти і подивитись
Звісно що знають, просто це "розрахунок на л0ха".Суд призначили на 30.03, видно не знають, що люди самі можуть все знайти і подивитись
При звонках после 31 числа говорите, что суд решил всё в Вашу пользу))Мені прислали повістку в суд в своєму фірмовому конверті без жодного штампу і підпису??
Л0х не мамонт, не вымрет.. Многие поведутся..Звісно що знають, просто це "розрахунок на л0ха".
?? 2.4 года просрочкиДд! Мне сделали ИНН через пол года.
Много шараг в активе ??? 2.4 года просрочки
Манивео пошёл 4 год и кредит касса 2.4 ?Много шараг в активе ?
Два мфо и всё ?
Манивео пошёл 4 год и кредит касса 2.4 ?
Манивео пошёл 4 год и кредит касса 2.4Много шараг в активе ?
Да только 2? быстро займ после 1.8 года списали за телом даже немного меньше.Два мфо и всё ?
Просто обратил внимание, что вы писали про долг в милоане тоже 4 года ... ну такое
Манивео пошёл 4 год и кредит касса 2.4
Да только 2? быстро займ после 1.8 года списали за телом даже немного меньше.
Боже перепутала две шараги?? милоан там у меня 4 года ?? они продали каламПросто обратил внимание, что вы писали про долг в милоане тоже 4 года ... ну такое
типичные шаражные страшилки)))Мені сьогодні теж прийшло. Ще такого не було за півтора року. Хоча, хто на мене вже тільки в суд не подавав, а крім дзвінків час від часу, листів та повідомлень на електронку і вайбер нічого не було.