Кредит7 пропонують списання до 25000 гривень від загального боргу

Кредит 7 не подает в суд насколько я знаю, они продают. А те уже могут подать.
Чув таке. А через скільки продають приблизно? І від кого більше шансів отримати скидку /пропозицію щоб менше тіла чи тіло оплатити хоча б?

Чув таке. А через скільки продають приблизно? І від кого більше шансів отримати скидку /пропозицію щоб менше тіла чи тіло оплатити хоча б?
Не знаю, через годика пол может.
НУ вот кредит 7 как раз со временем даже предлагает за пол тела закрыть как раз.

Мой кредит продали солюшен, те просят тело. Через сколько продали не помню уже, давно это было

Просто шлют письма на емайл и всё
Люблять вас, пам'ятають)
А за що Ви конкретно так переймаєтесь?)))
Та за неспроможність заплатити нав'язаний кредит і хочеться розуміти що може бути в майбутньому

Люблять вас, пам'ятають)

Та за неспроможність заплатити нав'язаний кредит і хочеться розуміти що може бути в майбутньому
В майбутньому зможете віддати тіло, деякі он і за півтіла позакривали)))

А вони як діятьпісля цього?
Яка їх риторика, чи стало більше дзвінків чи менше що змінилося...?
Дзвінками кошмарять кредит7 дуже( батькам дзвонять, а вони трубку брали, так розповіли і яку суму винна , дату і рік коли брала у них кредит!) смс шлють регулярно однакові і мені та й одразу їм!

Дзвінками кошмарять кредит7 дуже( батькам дзвонять, а вони трубку брали, так розповіли і яку суму винна , дату і рік коли брала у них кредит!) смс шлють регулярно однакові і мені та й одразу їм!
А от за суму не мали права говорити, це вже порушення 25 статті закону про споживче кредитування. Та і батькам вони телефонувати теж не мали права, якщо вони не вказані як контакті особи у договорі, порушення теж 25 статті у тому ж законі.
В мене з ними було чи 3 чи 4 міс протемінування, слали листи у пошту в коридорі, я ігнорив, ну а потім прислали смс що є пропозиція закрити за тіло + зверху на каву, так і закрив, але вони жодного разу не телефонували ні мені ні рідним нікому, мабуть застарілі бази мали)))

Батьки можуть бути ще тими ..."колекторами". Трубку візьмуть і ще й самі порозказують що не треба🤦
Та да. Пусть ещё валентикну на 14 февраля пришлют))
В будущем будет предложения тела и пол тела.
Виходить кому як повезе... Одним :і запівтіла приходять пропозиції і вони закривають, одних розводять запівтіла і потім говорять що ми не обіцяли нічого ,одним тіло пропонують, а на когось і в суд подають через час (причому якщо тіло навіть 5к)

Останнє редагування:
Кредит 7 нарахував штрафи ,чи взагалі таке можна ?

В мене просрочка 24 дні,пробувати їм писати через місяць ,чи самі спишуть ?
Просрочка маленькая у вас обычно сами предлагают хотя если готовы оплатить тело то можете попробовать написать

Назад
Угорі